SYMBIOSYS CYSTALIA PULBER N30 Vaata täismõõdus

SYMBIOSYS CYSTALIA PULBER N30

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
SYMBIOSYS CYSTALIA PULBER N30

Rohkem infot

Tootetutvustus

SYMBIOSYS Cystalia on toidulisand piimhappebakteritest ja jõhvikaekstraktist, mis tagab kuseteede mikrobiaalse tasakaalu.



Koostises olevad teaduslikult uuritud Lactobacillus rhamnosus LR06 ja Lactobacillus plantarum LP02 bakteritüved täiendavad organismi soolestikubakterite mikrobiootat ja on ühed peamised vaginaalse mikrobioota koloniseerijad. Suureviljaline jõhvikas (Vaccinium macrocarpon) sisaldab antioksüdantset bioaktiivset ühendit nimega proantotsüanidiin (PAC-A), mis takistab patogeensete bakterite kinnitumist põieepiteeli limaskestale. Lisaks kasulikele bakteritele ja jõhvikaekstraktile sisaldab SYMBIOSYS Cystalia ka ksülitooli ja sorbitooli. Need tervislikud magusained on soolestikus elavatele kasulikele bakteritele toiduks ja aitavad neil paljuneda.



Anatoomilistel põhjustel mõjutavad seedetrakti bakterid oluliselt naiste intiimpiirkonna tervist. Patogeensete bakterite suur hulk soolestikus võib põhjustada nende levikut ka kuseteedesüsteemis ja intiimpiirkonnas.

SYMBIOSYS Cystalia spetsiaalselt valitud bakteritüved koos jõhvikaekstraktiga aitavad kaasa kuseteede normaalsele talitlusele, piirates halbade bakterite ja pärmseente kasvuruumi.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Soovitatav päevaannus on 1-2 kotikest. Mustikamaitseline pulber lahustub suus koheselt, mis võimaldab kiiret manustamist ilma veeta.

SYMBIOSYS Cystalia ei sisalda gluteeni ega laktoosi ning on sobilik veganitele. Pakendis sisaldub 30 annusekotikest.



Sisaldus päevase annuse kohta

1 kotike SYMBIOSYS Cystalia't sisaldab: Lactobacillus rhamnosus LR06 (1 miljard bakterirakku), Lactobacillus plantarum LP02 (1 miljard bakterirakku) ja jõhvikaekstrakt (500mg, millest PAC-A 36mg).



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

SYMBIOSYS Cystalia peamised koostisosad on bakteritüved Lactobacillus rhamnosus LR06, Lactobacillus plantarum LP02 ja jõhvikaekstrakt. Need bakteritüved on toodetud spetsiaalsel, patenteeritud mikrokapseldamise meetodil, et kaitsta neid maohappe eest.



Kõik koostisosad:

Magusained: ksülitool, sorbitool; jõhvikas (Vaccinium macrocarpon Aiton, mari); maitseaine: mustikas (Vaccinium myrtillus); paakumisvastane aine: silikoondioksiid; kapseldatud mikroorganismid: Lactobacillus rhamnosus LR06 (DSM 21981), Lactobacillus plantarum LP02 (LMG P-21020), maltodekstriin



Hoiatused

SYMBIOSYS Cystalia on toidulisand, mis ei asenda tasakaalustatud ja mitmekesist toitumist ning tervislikku eluviisi. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Ülemäärane tarbimine võib põhjustada lahtistavat toimet. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Lisateabe saamiseks pidage nõu tervishoiutöötajaga.



Säilitamistingimused

Hoida kuivas kohas, temperatuuril kuni 25 kraadi. Hoida lastele kättesaamatus kohas.



Netokogus

66g



Tootja, pakendaja, turustaja

Kohalik esindaja:

BIOCODEX OÜ

Väike-Paala 1

EE-11415, Tallinn, Eesti

[email protected], +372 605 6014





Tootja:

Probiotical S.p.A.



Päritoluriik

Itaalia