METHODDRAINE DETOX ÕUN 250ML Vaata täismõõdus

METHODDRAINE DETOX ÕUN 250ML

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
METHODDRAINE DETOX ÕUN 250ML

Rohkem infot

METHODDRAINE DETOX õunamaitseline taimedest valmistatud organismi puhastav mikstuur.



Sisaldab taimede ekstrakte, mille toime avaldub juba 3-4 päeva jooksul. Soovitav on teha paar korda aastas 21 päeva kestev keha puhastav kuur, mis annab pikemaaegse tulemuse.

Sobivaim aeg puhastuskuuriks on aastaaegade vaheldumisel. Eriti soovitav on teha puhastuskuuri kevadel, et vabastada organism talve jooksul kogunenud jääkainetest. METHODDRAINE DETOX sobib paastujoogiks ja dieedi ajal.



Koostis: õunamahla kontsentraat*;tapioki siirup*;vesi,agaavisiirup*,tamarindi viljaliha*(480mg/12ml); looduslik õuna lõhna- ja maitseaine;musta leedrimarja kontsentraat*, kuiv- ekstraktid: roheline tee *(120mg/12ml), artishoki lehed*(100mg/12ml), kaselehed*(100mg/12ml), angervaks*(50mg/12ml), võilillejuured*(50mg/12ml), apteegitilli seemned*(50mg/12ml), takjajuured* (25mg/12ml), aaskannike* (25mg/12ml), maltodekstriin*. Tootele pole lisatud suhkrut, säilitusaineid ega kuntslikke magusaineid.

*-mahepõllunduse saadus. KontrollitudCertisys BE-BIO-01 poolt.

Netokogus: 250 ml + mõõdutops.



KASUTAMINE:

1. VARIANT:

Loksutada. Lahjenda 12 ml METHODDRAINE DETOX mikstuuri suures klaasis vees (200 ml) ja joo hommikul. NB! ON OLULINE JUUA VÄHEMALT 1,5L VEDELIKKU PÄEVAS.

Soovitav kuuri pikkus on 21 päeva. Avatud pudel säilib külmikus 6 nädalat. Toode ei sisalda joodi.



2. VARIANT:

Loksutada. Lahjenda 12 ml METHODDRAINE DETOX mikstuuri suures pudelis vees või mahlas (1-1,5L) ja joo päeva jooksul. Soovitav on võimalusel lisada maitsestamiseks näiteks: sidrunit, kurki, vaarikaid või muid marju oma maitse järgi.

NB! ON OLULINE JUUA VÄHEMALT 1,5L VEDELIKKU PÄEVAS.

Soovitav kuuri pikkus on 21 päeva. Avatud pudel säilib külmikus 6 nädalat. Toode ei sisalda joodi.



Angervaks ja aaskannike sisaldavad salitsülaate. Enne lahjendamist loksuta mikstuuri! Päevast annust mitte ületada.Toode ei sisalda säilitusaineid, seetõttu tuleb teda peale avamist säilitada külmkapis. Toidulisand ei asenda mitmekesist ning tasakaalustatud toitumist ega tervislikke eluviise Hoida lastele kättesaamatus kohas!

Tootja: Laboratoires ORTIS, Belgia Elsenborn. Esindaja: Loodustoode, Rabaküla 4/2,Tallinn. Tel.6660091



10 ravimtaime + rohelise tee ekstrakt . Sisaldab: õunamehu kontsentraat, rohelise tee ekstrakt, tärklis, maa-artishoki-, kase-, angervaksa-, võilille-, apteegitilli-, takja- ja aaskannikeseekstraktid.