TERRAPOINT JAMSI JUURE EKSTRAKTI (YAMSWURZEL) CAPS N30 Vaata täismõõdus

TERRAPOINT JAMSI JUURE EKSTRAKTI (YAMSWURZEL) CAPS N30

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
TERRAPOINT JAMSI JUURE EKSTRAKTI (YAMSWURZEL) CAPS N30

Rohkem infot

YAMSWURZEL

Jamsi juure ekstrakti sisaldavad kapslid, 30 tk.



Kasutatakse üldtoniseeriva vahendina eakatel.



Koostis

1 kapsel sisaldab:

450,0 mg jamsi juure ekstrakti (standardiseeritud 22,5 mg diosgeniinile).



Tarvitamisjuhis

1 kapsel päevas suu kaudu koos vedelikuga.



Omadused

Need kapslid sisaldavad Põhja-ameerika päritoluga jamsijuurte ekstrakti. Ameerika põliselanikud on jamsijuurt kasutanud ammustest aegadest, kui jõudu andvat toiduainet. Fütoterapeudid soovitavad jamsijuurt reumaatiliste haiguste, koolikute, jalgade krampide ning jalgade verevarustushäirete korral.



Huviorbiiti on jamsijuur tõusnud seetõttu, et tema koostisesse kuulub diosgeniin, fütosteroid, mis oma struktuurilt sarnaneb väga steroidhormoon DHEA-ga ja progesterooniga. See, kas jamsijuure positiivne toime on põhjustatud sellest, et diosgeniin organismis DHEA-ks muundub või sellest, et ta on sarnane DHEA-le ning sellest tulenevalt DHEA-laadset toimet avaldab, ei ole veel teada.



Nimekad teadlased, nagu näiteks DR. Bob Martin on kindlaks teinud, et patsientidel, kes võtavad suures annuses jamsijuure preparaate, suureneb DHEA veretase. Soodsat toimet on jamsijuurel täheldatud ka kõrgvererõhuga kombineeritud arterioskleroosi korral ning tema toimet osteoporoosi korral praegu uuritakse.



DHEA (Dehüdroepiandosteroon) on organismis looduslikult esinev hormoon, mida toodetakse neerupealistes. Mida vanemaks inimene saab, seda madalam on DHEA tase veres. Uuringutes on kindlaks tehtud seose olemasolu madalama DHEA veretaseme ja tüüpiliste vanadushaiguste esinemise vahel, nagu näiteks arterioskleroos, II- tüüpi diabeet, Alzheimeri tõbi, Parkinsoni haigus ja vähk.



Kuna DHEA vähendab vanusega seotud kaebuseid - aitab taastuda vananevat organismi, lisab juurde energiat ja suurendab füüsilist ja vaimset heaolutunnet, võiks temast rääkida kui "nooruseallika" hormoonist.



Info - tootja esindajalt 22.08.02