BIO MAGNEESIUM DEAD SEA PULBER N7 Vaata täismõõdus

BIO MAGNEESIUM DEAD SEA PULBER N7

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
BIO MAGNEESIUM DEAD SEA PULBER N7

Rohkem infot

Tootetutvustus

Pulbrilisel kujul toidulisand, ilma keemiliste lisanditeta, mis täiendab organismi looduslikku päritolu magneesiumi ja B6- ja B12-vitamiiniga. Magneesiumi tooraine pärineb Surnumere veest.



Magneesium, vitamiinid B6 ja B12 aitavad vähendada väsimust ja kurnatust.

Magneesium aitab hoida luid ja hambaid normaalsetena, aitab kaasa normaalsele lihaste tööle, närvisüsteemi normaalsele talitlusele, normaalsele energiavahetusele ja valgusünteesile, normaalsetele psüühilistele funktsioonidele. Aitab kaasa elektrolüütide tasakaalule, osaleb rakujagunemise protsessis.

Vitamiinid B6 ja B12 aitavad kaasa normaalsele energiavahetusele, psüühilistele funktsioonidele, vere punaliblede moodustumisele, immuunsüsteemi normaalsele talitlusele.

Vitamiin B6 aitab kaasa hormonaalse aktiivsuse regulatsioonile ning valgu- ja glükogeeniainevahetusele.

Vitamiin B12 aitab kaasa närvisüsteemi normaalsele talitlusele. Tervisealased väited on kinnitatud EÜ komisjoni määrusega nr. 274/ 2014.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Puista ühe paki sisu klaasi (200-300 ml) vee või mahla sisse, sega hoolikalt ja tarbi 48 tunni jooksul. Täiskasvanud 1 klaas pulbrilahust, 6?12 aastased lapsed 1?2 klaasi pulbrilahust peale sööki. Ei ole soovitav tarbida hommikul tühja kõhuga. Teistsuguse tarvitatava koguse asjus soovitame pidada nõu arsti või apteekriga.



Sisaldus päevase annuse kohta

1 PAKK SISALDAB: KOGUS NRV*

MAGNEESIUMI 400 MG 107%

B6-VITAMIINI 1,4MG 100%

B12-VITAMIINI 2,5 ?G 100%



*NRV - Päevane võrdluskogus täiskasvanutele



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Koostis: magneesiumtsitraat (looduslik päritolu Surnumere veest), vitamiin B6 (püridoksiinvesinikkloriid), vitamiin B12 (tsüankobalamiin), naturaalne sidruniaroom.



Hoiatused

Ei ole soovitav tarbida hommikul tühja kõhuga. Teistsuguse tarvitatava koguse asjus soovitame pidada nõu arsti või apteekriga. Tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid.



Säilitamistingimused

Kuna toode ei sisalda mingeid keemilisi lisandeid, on eriti tähtis hoida seda niiskuse eest. Kui pulber on kõvenenud, võib seda ikkagi tarvitada - mineraalide ja vitamiinide kvaliteet sellest ei muutu. Hoida lastele kättesaamatus kohas.



Netokogus

18,9 g



Tootja, pakendaja, turustaja

Tootja: ?Gad?t?iochemical Ltd.?, P.O.B. 10636, Haifa, Iisrael.

Turustaja: Biofarmaatsia OÜ, Tööstuse 47a-28, tel. +37256909545, e-post: [email protected]



Päritoluriik

Iisrael