TECNOFER PLUS CAPS 30MG N20 Vaata täismõõdus

TECNOFER PLUS CAPS 30MG N20

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
TECNOFER PLUS CAPS 30MG N20

Rohkem infot

Tootetutvustus

TECNOFER? PLUS on toidulisand, mis sisaldab FERALGINA? (raud(II)diglütsinaat ja naatriumalginaat) kompleksi. Raud(II)diglütsinaat on ühend, mis tänu oma keemilistele ja füüsikalistele omadustele läbib mao barjääri muutumatul kujul. Raud(II)diglütsinaat imendub soolestikust muutumatul kujul soodustades raua paremat imendumist. Feralgina? naatriumalginaat soodustab raud(II)diglütsinaadi paremat jaotumist seedetraktis, raua kiiremat imendumist ja vähendab seedetrakti ebamugavustunnet. Rauavaegus võib olla tingitud valest toitumisest, mis on elanikkonna seas väga laialt levinud, ja esineb kõikides vanuserühmades.



TECNOFER? PLUS sobib raua allikaks rauavaeguse korral, kui toiduga saadavast ei piisa. Raud aitab kaasa vere punaliblede ja hemoglobiini normaalsele moodustumisele. Raud aitab kaasa normaalsele kognitiivsele talitlusele, energiavahetusele ja hapniku normaalsele transpordile kehas. Raud aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele, vähendada väsimust ja kurnatust. TECNOFER? PLUS-i saab kasutada juhtudel, kui raua vajadus on tavapärasest suurem.



TECNOFER? PLUS?i annus on mõeldud täiskasvanutele. TECNOFER? PLUS on gluteenivaba ja ei sisalda looduslikult laktoosi, seega võivad seda kasutada laktoositalumatusega inimesed ja tsöliaakiaga patsiendid.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Üks kapsel päevas.



Sisaldus päevase annuse kohta

Päevane annus 1 kapsel sisaldab keskmiselt:



Üks annus(1kapsel) / %NRV*



Raud 30mg / 214%



*NRV protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Feralgina? (FERALGINA?, raud(II)diglütsinaat ja naatriumalginaat). Mahuaine dikaltsiumfosfaat, glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos, paakumisvastased ained ränidioksiid (nano) ja rasvhapete magneesiumisoolad, toiduvärv titaandioksiid. Ei sisalda palmiõli.



Hoiatused

Hoida lastele kättesaamatus kohas. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise, tasakaalustatud toitumise ega tervisliku eluviisi asendajana.



Säilitamistingimused

Hoida temperatuuril kuni 25 °C eemal soojusallikatest pimedas, jahedas ja kuivas kohas. Säilivusaeg kehtib kinnises pakendis õigesti hoitud toote puhul.



Netokogus

11,90 g (20 kapslit)



Tootja, pakendaja, turustaja

Tootja: S.I.I.T. S.r.l., Via Ariosto 50/60, Trezzano sul Naviglio (MI), Itaalia poolt ettevõttele Laboratori Baldacci S.p.A., Via San Michele degli Scalzi 73



Päritoluriik

Itaalia