SALUS FLORADIX RAUD ÜRDI-MAHLAKONTSENTRAAT 500ML Vaata täismõõdus

SALUS FLORADIX RAUD ÜRDI-MAHLAKONTSENTRAAT 500ML

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
SALUS FLORADIX RAUD ÜRDI-MAHLAKONTSENTRAAT 500ML

Rohkem infot

Tootetutvustus

Floradix Ferrum sisaldab orgaanilist rauda, mis vedelal kujul on organismi poolt eriti hästi omandatav. Raua imendumist suurendab C-vitamiin.

Floradix Ferrum sisaldab rauda ja vitamiine B2, B6, B12 ning C, mis aitavad vähendada väsimust ja kurnatust. Raud aitab kaasa hemoglobiini normaalsele moodustumisele ning koos vitamiinidega B6 ja B12 aitavad kaasa vere punaliblede normaalsele moodustumisele. Lisaks aitavad vitamiinid B6, B12 ning C kaasa immuun- ja närvisüsteemi normaalsele talitlusele.

Floradix Ferrum aitab kindlustada raua ning vitamiinide B1, B2, B6, B12 ja C tasakaalu. Kõik mineraal- ja toitained on juba lahustunud kujul, seetõttu on nende omastamine tablettidega võrreldes parem.

Floradix Ferrum sisaldab puuviljamahlade kontsentraate ja valitud ürte, mis annavad tootele meeldiva maitse. Floradix Ferrum ei sisalda alkoholi, säilitusaineid, värvaineid ega kunstlikke lõhna- ja maitseaineid. Toode on laktoosivaba ning sobib ka taimetoitlastele.

Floradix Ferrum sobib naistele, sealhulgas rasedatele ja imetavatele naistele, lastele, noorukitele, eakatele, haigusest paranejatele ja kõigile aktiivse elustiiliga inimestele.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Täiskasvanud ja üle 12-aastased lapsed: 10 ml kaks korda päevas, hommikul ja õhtul enne sööki.

Lapsed vanuses 6-12 aastat: 10 ml päevas.

Lapsed vanuses 3-5 aastat: 5 ml päevas.

Enne tarvitamist loksutage pudelit. Annustamisel kasutage kaasasolevat mõõtekorki. Ärge jooge otse pudelist.



Sisaldus päevase annuse kohta

Päevane annus (20 ml) sisaldab: tiamiin 1,6 mg (145% NRV*); riboflaviin 1,8 mg (129% NRV*); vitamiin B6 0,8 mg (57% NRV*); vitamiin B12 1,2 µg (48% NRV*); vitamiin C 26 mg (33% NRV*); raud 15 mg (107% NRV*)

Päevane annus (10 ml) sisaldab: tiamiin 0,8 mg (73% NRV*); riboflaviin 0,9 mg (64% NRV*); vitamiin B6 0,4 mg (29% NRV*); vitamiin B12 0,6 µg (24% NRV*); vitamiin C 13 mg (16% NRV*); raud 7,5 mg (54% NRV*)

Päevane annus (5 ml) sisaldab: tiamiin 0,4 mg (36% NRV*); riboflaviin 0,45 mg (32% NRV*); vitamiin B6 0,2 mg (14% NRV*); vitamiin B12 0,3 µg (12% NRV*); vitamiin C 6,5 mg (8% NRV*); raud 3,8 mg (27% NRV*)

*NRV ? vitamiinide ja mineraaltoitainete päevane võrdluskogus (täiskasvanutel)



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Ürdi-vesiekstrakt (54%): vesi, porgand (Daucus carota), nõges (Urtica dioica), spinat (Spinacia oleracea), orashein (Elymus repens), apteegitill (Foeniculum vulgare), pruunvetikas (Phaeophyceae), hibiskuseõis (Hibiscus). Segu puuviljamahladest ja mahlakontsentraatidest (29,4%): pirni-, viinamarjamahlakontsentraat, mustsõstramahl, vesi, põldmuraka-, kirsi-, apelsini-, punapeedi-, sidrunimahlakontsentraat, jaanikaunaekstrakt(Ceratonia siliqua L. ), õunamahlakontsentraat.

Pärmi-vesiekstrakt

Mesi

Kibuvitsamarja-vesiekstrakt

Raud(II)glükonaat

NISUIDUEKSTRAKT

C-vitamiin (L-askorbiinhape)

Looduslikud lõhna- ja maitseained

Vitamiin B1 (tiamiinvesinikkloriid)

Vitamiin B2 (naatriumriboflaviin-5'-fosfaat)

Vitamiin B6 (püridoksiinvesinikkloriid)

Vitamiin B12 (tsüanokobalamiin)



Hoiatused

Tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Ärge ületage päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Hoida lastele kättesaamatus kohas!



Netokogus

500 ml



Tootja, pakendaja, turustaja

Suletud pudelit säilitage püstiselt kuivas ja jahedas. Pärast kasutamist sulgege pudel hoolikalt ja säilitage külmikus. Avatud pudel on kasutamiskõlblik kuni 4 nädalat.



Päritoluriik

Saksamaa