RÕÕM RAUD 25MG TBL N60 Vaata täismõõdus

RÕÕM RAUD 25MG TBL N60

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
RÕÕM RAUD 25MG TBL N60

Rohkem infot

Tootetutvustus

Toidulisand tõhusa imendumisega rauddiglütsinaadist pärineva raua, B-grupi vitamiiinide (B6 ja B12, foolhappe), C-vitamiini, tsingi, vase ning seleeniga.

Raud aitab kaasa vere punaliblede ja hemoglobiini normaalsele moodustumisele ning hapniku transpordile kehas, aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning toetada immuunsüsteemi normaalset talitlust. Vitamiin C suurendab raua imendumist. Vitamiin B6 aitab kaasa vere punaliblede normaalsele moodustumisele. Vitamiin B12 aitab vähendada väsimust ja kurnatust ning aitab kaasa vere punaliblede normaalsele moodustumisele. Tsink osaleb rakujagunemise protsessis. Folaat (sh foolhape) aitab kaasa normaalsele vereloomele. Vask aitab kaasa raua normaalsele transpordile kehas.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Täiskasvanutel ja lastel alates 12. eluaastast 1 tablett päevas koos jaheda joogiga (vee või mahlaga), soovitatavalt paar tundi enne või pärast söögikorda. Kui esineb seedetrakti ärritusnähtusid, on soovitav tablett võtta koos toiduga.



Sisaldus päevase annuse kohta

EESTI APTEEKRITE RETSEPT

1 tablett sisaldab: %NRV*

Vitamiin C 100 mg 125%

Raud 25 mg 179%

Tsink 15 mg 150%

Vitamiin B6 10 mg 714%

Vask 1 mg 100%

Foolhape 400 µg 200%

Seleen 55 µg 100%

Vitamiin B12 10 µg 400%

*protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutel (NRV ? Nutrient Reference Value)



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

emulgaator: mikrokristalne tselluloos, L-askorbiinhape, raud(II)diglütsinaat, tsinkdiglütsinaat, paakumisvastane aine: rasvhapete magneesiumsoolad (taimne magneesiumstearaat), stabilisaator: hüdroksüpropüülmetüültselluloos, püridoksiinvesinikkloriid, vaskglükonaat, pteroüülmonoglutamiinhape, metüülkobalamiin, naatriumselenit.



Ei sisalda kunstlikke lõhna- ja maitseaineid, magusaineid, toiduvärve, laktoosivaba. Ei sisalda gluteeni. Sobilik veganitele.



Hoiatused

Raseduse ja imetamise korral on soovitatav enne toidulisandi kasutamist konsulteerida arsti või apteekriga. Üle 20 mg rauda päevas võib põhjustada tundlikel inimestel kergeid seedehäireid. Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Ärge ületage päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Hoida lastele kättesaamatus kohas!



Säilitamistingimused

Hoida toatemperatuuril, otsese päikesevalguse ja niiskuse eest kaitstult.



Netokogus

39 g (60 tabletti)



Tootja, pakendaja, turustaja

Maaletooja: Allium UPI OÜ, Laagri Ärimaja, Vae 16, Laagri, 76401 Harjumaa, Eesti. E-mail: [email protected].

Tootja: International Health Solutions Ltd, Suurbritannia.



Päritoluriik

Suurbritannia