Prebiootikumid FOS pulber 500g Vaata täismõõdus

Prebiootikumid FOS pulber 500g

46,36 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
  • seedesüsteemi toetamiseks
  • sobib pikaajaliseks kasutamiseks
  • mikrobioomi toetamiseks

 

Fruktooligosahhariidid ehk FOS on spetsiaalsed süsivesikud, mis leiduvad looduslikult taimsetes allikates nagu sigur, sibul, artišokk, nisu, rukis ja banaanid. Need süsivesikud on prebiootikumid, mis toimivad soolestiku mikrofloora toitainena.

 

FOS aitavad soolestikus kasvatada kasulikke baktereid, eriti bifidobaktereid, mis aitavad säilitada seedetrakti tervist. Samuti võivad FOS vähendada seedetrakti probleeme, nagu kõhulahtisus ja kõhukinnisus, ning aidata tugevdada immuunsüsteemi.

Rohkem infot

Lisaks oma tervislikule toimele on FOS ka madala kalorsusega ja ei mõjuta veresuhkru taset, mistõttu on need sobivad kaalulangetamiseks ja diabeedi korral.

 

Fruktooligosahhariidid (FOS) on tervislikud süsivesikud, mis on ohutud ja sobivad ka lastele. FOS-i leidub looduslikult paljudes taimsetes toitudes ja toidulisandites, mis on mõeldud lastele.

 

Kokkuvõttes võib öelda, et fruktooligosahhariidid on tervislikud süsivesikud, mis aitavad soolestiku tervist hoida, tugevdavad immuunsüsteemi ning sobivad kaalulangetamiseks ja diabeedi korral.

 

Koostisosad: fruktooligosahhariidid.


Kasutamine:

Sooletegevuse reguleerimiseesmärgil võtta FOS-i esimesed 3 päeva 5 g (kuhjaga teelusikatäis), seejärel jätkata igapäevaselt 15 g tarbimisega; lastele 4a ja vanemad on soovituslik võtta 2,5 g ning 5 g. Prebiootikumina võttes soovitame alustada 5 g ja jätkata seejärel 10 g võtmisega; lastele 4a ja vanemad soovitame võtta algselt 2,5 g ning jätkata 5 grammiga.


Toode ei sisalda: nisu, gluteen ja gluteeni sisaldavaid ühendeid, oder, soja, muna, piim (ja piimaproduktid), laktoos, pähklid, sulfiteid, seller, kala, koorikloom, pärm.


Hoiatused: Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.

Toidulisandit ei kasutata tervisliku toitumise asendajana. Säilitada toatemperatuuril, kuivas.


Kui mõni eelnevaist annustest põhjustab liigset puhitust, vähendage kogust ning suurendage seda järk-järgult. Puhitus on positiivne märk sellest, et FOS on jõudnud soolestikku ja toidab häid baktereid. FOS’i tarbimisel bakterite poolt toodetakse gaasi, mis võib algselt puhitust tekitada, kuid see möödub mõne päeva jooksul, kui tekivad uued head bakterid, mis hävitavad gaasi.

Kümnest grammist (laste puhul viiest grammist) suurema annustamise korral jagage kogus kaheks ning võtke üks osa hommikul ja teine õhtul. See aitab vähendada puhitust.

FOS võib põhjustada ajutist tursumist. Kui tursunud olek kestab üle kolme päeva, vähendage päevast annust


 

KOOSTISOSAD

 

Päevane annus 100g ja 20 g kohta sisaldab:
 100 g kohta20 g kohta
Energiasisaldus 646 kJ / 152 kcal 126 kJ / 30 kcal
Valgud 0 g 0 g
Süsivesikud (fruktooligosahhariidid) 95 g 19 g
Rasvad 0 g 0 g



Tootja: Inglismaa