Magnetilised kindad - L suurus Vaata täismõõdus

Magnetilised kindad - L suurus

60,85 €

Hea pakkumine!

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Tavahind 65,20 eur

Kindad on tõhus abivahend kogu peopesa piirkonna lihaste lõdvestamiseks ja valu leevendamiseks. Toetab loomulikku paranemist. Magnetid on paigutatud akupunktidesse. Nendel magnetilistel kinnastel on 10 tugevat sisseõmmeldud 9.5x5 mm magnetit (900 gaussi/tk) valu, nihestuste, venituste ja reumaatiliste sümptomite leevendamiseks ning tursete alandamiseks. 

Toodet kasutada vastavalt vajadusele konkreetses piirkonnas. Krooniliste haiguste puhul, ainevahetus- ja vereringe häirete korral ning haiguste profülaktikaks kasutada tooteid pikema aja vältel.

Hooldus: võib pesta ainult käsitsi, kuni 40-kraadise veega. Kuivata alati tasasel pinnal. Ärge hoidke magnetilisi tugesid elektrooniliste seadmete või andmekandjate, magnetribaga pangakaartide lähedal. 

Rohkem infot

Magnetugitoodetest . Hea verevarustus on hea tervise eeltingimus. Magnetteraapia elavdab vereringet ja suurendab rakkude ainevahetust. Kuna magnetväli kiirendab ainevahetust kudedes on magnet suurepärane abi valu leevendamiseks.

 Ärge kasutage toodet, kui olete rase või kui teil on südamestimulaator või tehisliigesed.Kahtluse korral magnetilise toe kasutamisel, tulenevalt mõnest haigusest või terviseprobleemist - konsulteerige eelnevalt arstiga.