Epigen Intime  aerosool 60ml Vaata täismõõdus

Epigen Intime aerosool 60ml

22,88 €

Hea pakkumine!

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Netokogus: 60ml

Leebe ja efektiivne hooldusvahend kahjustatud nahale. Preparaati soovitatakse herpes, kondüloma- viiruste poolt põhjustatud nahakahjustuste korral.

Epigen on uus efektiivne ja ohutu preparaat, mis avaldab virustega põhjustatud kahjustuste leevendavat toimet. Koostises oleval lagritsa ekstraktil on traditsiionilisest taimemeditsiinist tunnustatud viirusevastane, immunomoduleeriv, põletikuvastane, rahustav ja pehmendav toime.

 

Rohkem infot

Epigeni aerosooli soovitatakse samuti menstruatsiooni ajal, peale seksuaalset vahekorda. Samuti peale intensiivset sporditegevust, palaval ilmal ja teistel juhtudel millal esineb ebamugavustunne. Preparaat taastab looduslikku niiskust, pehmendab ja kaitseb infektsioonide vastu.

TOIME: Teaduslikult on tõestatud, et glütseriziinhape avaldab toimet viirusinfektsioonide tsükli erinevatele staadiumitele, nagu peremeesrakku tungimine, membraani katkestamine ja uute viiruspartiklite vabanemine. Epigeeni kasutus on eriti effektiivne esmaste kahjustuste korral, ilma eelneva ravita (eriti preparaatidega, mis kutsuvad esile keemilisi muutusi. Piirkonnas kus võivad esineda viirusosakesed ning milleni preparaadi mõjuvõim ei ulatu.) Eriti optimaalne on epigeeni kasutus kombinatsioonis krüosprei või krüodestruktsiooni aparaatidega, kuna aparaat tekitab pinnale kerge kile, mis soodustab kergemat läbitungi epiteeli alumistesse kihtidesse, milles toimub viiruse replikatsioon ja põletikuvastane mõju. Epigeeni on otstarbekas kasutada intiimgügieenivahendina ka peale kliiniliste nähtude kadumist inimestel viiruslikke infekttsioonide kalduvusega.

 

toimeane:

Glütseriziinhape.

kasutamine:

Epigeni peab kasutama võimalikult tihti päeva jooksul (minimaaliselt 3-5 korda päevas). Kandke regulaarselt piisav kogus preparaadi kahjustatud kohale. Raskete juhtude korral võib manustamist pikendada ilma, et sellega kaasneks mingeid probleeme. Aerosooli toime kestab ligikaudu 6-8 tundi. Kuna aerosooli manustamine on paikne ning puudub peaaegu täielikult imendumine läbi naha ja limaskestade, ei ole kindlaks määratud maksimaalset annust.

 

Säilitamine

Säilitada toatemperatuuril. Hoida ülekuumenemise eest. Peale tarvitamist pakend kohe sulgeda.

Tootja: Cheminova Int.S.A., Madrid, Macarena 14