FREZYDERM vananemisvastane komplekt: kapslid+eliksiir Vaata täismõõdus

FREZYDERM vananemisvastane komplekt: kapslid+eliksiir

57,19 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Vananemisvastane komplekt FREZYDERM - retinooli kapslid 25tk + nahka noorendav  eliksiir 15ml.


Parandab naha niiskustaset kuni 58%, kaitsevõimet kuni 46%, tugevust kuni 36%, elastsust kuni 31%. Igale eale, kõikidele nahatüüpidele, näole ja kaelale.

Näidustus: Bioloogilise ja fotovananemise ilmingutega, küpsele, menopausiaegsele ja- järgsele nahale.

Toime: Stimuleerib fibroblastide sünteesi, tõstab kollageeni sünteesi, soodustab rakkude jagunemist ja naha uuenemist. Kaitseb DNA-d. Toimib antioksüdantselt, valgendava ja noorendava toimega. 

 

 


Rohkem infot

RETINOOL- vitamiin A on aktiivne aine, mis tungib läbi epidermise ülemise kihi, stimuleerib naha baaskihti, reguleerib keratinotsüütide tegevust, suurendab kollageeni sünteesi, aktiveerib fibroblastide kasvu. Retinooli põhiline toime on kortsude ja miimikajoonte vähendamine ning epidermise tihendamine parandamaks naha üldseisundit.

ELIKSIIR- õli baasil noorendava toimega eliksiir, mis sisaldab 20 aktiivselt toimivat koostisosa: vitamiinid A, E ja C muutumatul kujul, Omega 3, 6 ja 9 rasvhapped, fosfolipiidid, keramiidid, ekstraktid, mis aktiveerivad nahka noorendavate geenide mõju, nahka taastava toimega ained. Eliksiir noorendab naha struktuuri, suurendab kollageeni ja keramiidide sünteesi, ennetab ja parandab east tingitud tumedaid laike, kaitseb naha tüvirakke, taastab hüdrolipiidset kihti. Silub kortse, tugevdab naha toonust, taastab epidermise kihti.


Kasutamine: kanda õhtul ühe kapsli sisu näole ja kaelale tähelepanuga kortsudele; 10-15 minutit järel kanda näole ja kaelale eliksiir, jäta mõjuma  ööseks, hommikul pesta nägu. Väldi toote kasutamist aktiivse päikesevalguse käes. Kuuri tehakse 3-6 korda aastas vastavalt naha vajadusele ja vananemismärkidele.

Tootja: Kreeka