Linola F Kreem 50g*2 Vaata täismõõdus

Linola F Kreem 50g*2

45,50 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Komplektis on 2 kreemi  (kokku 100g)

Linola F on 60 % rasvasisaldusega kreem, mida kasutatakse välispidiselt nahahaiguste sümptomaatiliseks raviks. Sobib kasutamiseks imikutel, lastel, täiskasvanutel ja eakatel inimestel, samuti rasedatel ja imetavatel emadel. Võib kasutada pikaajaliselt ja pidevalt.

Rohkem infot

Linola F ei sisalda säilitusaineid ega kortikosteroide. Kreem toimib loomuliku kaitsena naha rasvkihi kuivamise vastu ning soodustab paranemisprotsesse. Vesi-õli emulsiooni vormis rasvad annavad nahale kantuna pindmisele sarvrakkude kihile vett hülgava kihi. Tänu sellele suureneb sarvkihi veesisaldus märkimisväärselt ning veekadu nahast väheneb. Nahaseisund paraneb oluliselt näiteks kuivatavate ekseemide, vananemisnähtude ja neurodermatiidi korral.

 

Kui naha barjäärtsoonis rasva-vee vahekord paraneb, soodustatakse naha pindmise kihi regeneratsiooni ning sügelemine, sarvestumishäired ja ka pingsustunne leevenduvad.

 

Linola F kreem kuulub nn baaskreemide hulka.

 

Baaskreemi kasutamine on oluline, sest see aitab nahal hoida niiskust ja parandada naha tekstuuri. Baaskreem aitab vältida naha kuivamist ja koorumist, mis võib põhjustada ärritust ja punetust. Samuti aitab baaskreem vähendada vananemismärkide nähtavust, kaitsta nahka väliste stiimulite eest ja parandada naha väljanägemist üldiselt.

 

Baaskreemi kasutamine on eriti oluline nende jaoks, kellel on kuiv või tundlik nahk, sest need aitavad nahal niiskust säilitada ja vältida ärritust. Kuid baaskreem on hea kõigile nahatüüpidele, sest see aitab vältida naha kuivamist ja parandada naha väljanägemist.

 

Baaskreemid tuleb kindlasti kasutada järgmistel inimestel:

  • Kuiv nahatüübiga inimesed: Kuiv nahk vajab rohkem niiskust ja baaskreem aitab seda säilitada.
  • Tundliku nahaga inimesed: Tundlik nahk võib olla ärritunud erinevate nahahooldustoodete ja keskkonnastimulite poolt. Baaskreem aitab nahal niiskust säilitada ja vältida ärritust.
  • Vanemad inimesed: Vananeva naha niiskustaseme vähenemine võib põhjustada kuivust ja koorumist. Baaskreem aitab niiskust säilitada ja parandada naha tekstuuri.
  • Päikese käes palju aega veetvad inimesed: Päike võib nahka kuivatada ja vananemisele kaasa aidata. Baaskreem SPF-filtritega aitab nahka kaitsta päikesekiirguse eest.
  • Kliimatingimustes elavad inimesed: Kuiv õhk ja küttekihid võivad nahka kuivatada. Baaskreem aitab niiskust säilitada ja vältida naha kuivamist.

Baaskreemi tuleb kasutada iga päev, et hoida nahk niisutatud ja kaitstuna. See on hea kõigile nahatüüpidele, eriti kuivale ja tundlikule nahale, et vältida naha kuivamist ja ärritust.

Kasutamisjuhised: Linola F kantakse vastavalt vajadusele mitu korda päevas ühtlaselt nahapinnale ning hõõrutakse sisse. Üldiselt piisab kaks korda päevas kasutamisest. Eriti tundliku naha korral võib Linola F enne pealekandmist peopesale hõõrudes pehmemaks teha.

 

Koostisosade loetelu: Aluminium Stearate, Aqua, Beta-Carotene, Canola Oil, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Helianthus Annuus, Hydrogenated Coco-Glycerides, Lanolin, Lanolin Alcohol, Isomerized Safflower Acid, Magnesium Stearate, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Sorbitan Stearate.

 

Hoiatused ja ettevaatusabinõud: Ainult välispidiseks kasutamiseks nahal. Linola F ei tohi kasutada, kui on teada ülitundlikkus kreemi koostisosade suhtes.

Tootja: Saksamaa