ATOPALM NIISUTAV  IHUPIIM 295 ml Vaata täismõõdus

ATOPALM NIISUTAV IHUPIIM 295 ml

52,61 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Niisutav ihupiim kuivale ja tundlikule nahale

 

Kerge, parabeenivaba, kiiresti imenduv ning väga efektiivne ihupiim unikaalse patenteeritud mitmekihilise MLE emulsiooni tehnoloogiaga on mõeldud naha niisutamiseks ja selle kaitsebarjääri taastamiseks. Aitab hoida naha enda niiskust. Vitamiin E kaitseb nahka ökoloogiliste stresside eest. Allantoiin rahustab ärritunud nahka ja hoiab selle tervist. Muudab naha pehmeks, siledaks, pringiks ja säravaks. Dermatoloogiliselt testitud. Sobib kasutamiseks nii täiskasvanutele kui ka lastele.


Rohkem infot

Kasutamine: Pärast pesemist kandкe ihupiim kogu kehale. Kasutage toodet nii tihti kui vaja, pöörates erilist tähelepanu probleemsetele kohtadele, eelkõige kuivadele küünarnukkidele, põlvedele ja kandadele. Ihupiima võib kasutada ka raseerimisjärgselt, et rahustada ärritust naha tundlikes piirkondades, ning pärast päikese käes olemist, et vähendada naha valulikkus.

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Negatiivse reaktsiooni korral lõpetage toote kasutamine. Kui sümptomid ei möödu, pöörduge arsti või proviisori poole. Hoida toatemperatuuril lastele kättesaamatus kohas.

Tootja: Korea Vabariik