SYMBIOSYS ALFLOREX KAPSLID N30 Vaata täismõõdus

SYMBIOSYS ALFLOREX KAPSLID N30

33,04 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Symbiosis Alflorexi probiootiline toidulisand, mis võib aidata lahendada teie seedeprobleeme ja edendada üldist soolestiku tervist. Kui otsite viisi, kuidas lahendada selliseid probleeme nagu puhitus, kõhukinnisus või toidutalumatus, võib Symbiosis Alflorex olla just see, mida vajate.

Symbiosis Alflorexi keskmes on ainulaadne probiootiliste bakterite tüvi nimega 35624. Seda tüve on põhjalikult uuritud ja kliiniliselt testitud ning on näidatud, et see aitab mitmel viisil parandada seedimist.

Symbiosis Alflorexi soovitatav kasutamine on lihtne – lihtsalt võtke üks kapsel päevas koos toiduga. Seda võib võtta igal kellaajal.

Rohkem infot

Symbiosis Alflorexi üks peamisi eeliseid on selle võime edendada tervet soolefloorat. Täiendades oma soolestikku kasulike bakteritega, võib see aidata leevendada selliste seisundite sümptomeid nagu ärritunud soole sündroom, põletikuline soolehaigus ja muud seedetrakti probleemid.

 

Lisaks võib Symbiosis Alflorex aidata teie immuunsüsteemi toetada, edendades teie soolestikus bakterite tervislikku tasakaalu. Sellel võib olla positiivne mõju üldisele tervisele ja heaolule, kuna teie soolestiku tervis on tihedalt seotud teie immuunsüsteemiga.

 

Symbiosis Alflorex on kliiniliselt testitud ja osutunud tõhusaks seedimise parandamisel. Ühes uuringus on näidatud, et see vähendab ärritunud soole sündroomi sümptomeid kuni 50%, mis on märkimisväärne paranemine võrreldes teiste probiootiliste toidulisanditega.

 

Üldiselt on Symbiosis Alflorex ohutu ja tõhus viis teie seedetrakti tervise toetamiseks ja üldise heaolu edendamiseks.