Spirulina Diet 100 spirulina vetika tabletid N180 Vaata täismõõdus

Spirulina Diet 100 spirulina vetika tabletid N180

24,60 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni


Dieedi toetuseks, sportlastele - varustab organismi vajalike mineraal- ja valkainetega, vähendab ka söögiisu ja tekitab täiskõhu tunde. Spirulina vetikas on üks maailma rikkalikemaid toitaineid. Spirulina Diet tooraine on kasvatatud rangelt kontrollitud tingimustes magedas vees. Mitmekülgse koostise ja omaduste tõttu sobib spirulina vetikas eelkõige kaalulangetajatele, taimetoitlastele, sportlastele ja füüsilise vormi eest ...

Rohkem infot

 



Dieedi toetuseks, sportlastele - varustab organismi vajalike mineraal- ja valkainetega, vähendab ka söögiisu ja tekitab täiskõhu tunde. Spirulina vetikas on üks maailma rikkalikemaid toitaineid. Spirulina Diet tooraine on kasvatatud rangelt kontrollitud tingimustes magedas vees. Mitmekülgse koostise ja omaduste tõttu sobib spirulina vetikas eelkõige kaalulangetajatele, taimetoitlastele, sportlastele ja füüsilise vormi eest hoolitsejatele.

 



koostisosad


Päevases annuses (4 tabletti): spirulina vetikas 1800 mg, paakumisvastased ained E460 ja E551, glaseeraine E470b.



Ei sisalda loomseid koostisosi, laktoosi, pärmi, gluteeni ega magusaineid.

 



kasutamine


4 tabletti päevas. Päevast annust mitte ületada. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Toidulisand täiendab, kuid ei asenda mitmekülgset toitumist ega tervislikke eluviise.

 

tootja


Hankintatukku, Soome