SALUS FLORADIX INTESTCARE ÜRDIMAHL 250ML Vaata täismõõdus

SALUS FLORADIX INTESTCARE ÜRDIMAHL 250ML

30,80 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Floradix IntestCare on puuviljamaitseline taimne toidulisand, mis sisaldab kurkumi-, piparmündi-, artiÜoki-, rosmariini- ja ingveriekstrakti. Kurkumiekstrakt toetab pikemaajalisel tarvitamisel seedimist. Magneesium aitab kaasa normaalsele lihaste tööle ja elektrolüütide tasakaalule. Floradix IntestCare ei sisalda keemilisi lisaaineid ega alkoholi. See on laktoosi-, gluteeni- ja pärmivaba ning sobib ka taimetoitlastele ja veganitele.

 

 

Rohkem infot

Koostis: Ürdi-vesiekstrakt 42%: kurkumijuur (Curcuma longa), piparmündilehed (Mentha piperita), artiÜokilehed (Cynara scolymus), rosmariinilehed (Rosmarinus officinalis), ingverijuur (Zingiber officinale); õuna-ploomiekstrakt (20%), ploomipüree (10%), ananassimahlakontsentraat, magneesiumglükonaat, agaavisiirup, magneesium-vesiniktsitraat, kurkumi (Curcuma longa) kuivekstrakt (0,3%), paksendajad (kummiaraabik, guarkummi, ksantaankummi), looduslikud lõhna- ja maitseained.

 

Annustamine: Täiskasvanud ja üle 12-aastased lapsed: 20 ml päevas enne sööki. Enne tarvitamist loksutage pudelit. Annustamisel kasutage kaasasolevat mõõtekorki. Ärge jooge otse pudelist.