ZOVACOR FORTE KAPSLID N75 Vaata täismõõdus

ZOVACOR FORTE KAPSLID N75

48,09 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

ZOVACOR FORTE KAPSLID N75

 

Aktuaalsed küsimused punase riisi sisaldavate toidulisandite kohta on siin:

Kolesterool kõrge? mis aitab: Zovacor? Redasin? - Tervis N1

Rohkem infot

Tootetutvustus

Zovacor Forte on spetsiaalne toidulisand südame ja veresoonte tervise säilitamiseks Hiina punase riisi, punase sibula ja oliivilehe ekstraktidega. Zovacor Forte sisaldab Hiina kääritatud punase riisi (Monascus Purpureus) standardiseeritud ekstrakti, mis on looduslikult meetodil kääritatud ning eriti puhas - see on tsitriniinivaba. Punase riisi ekstrakti põhiline toimeaine on monakoliin K. Punase sibula (Allium Cepa) ekstrakt toetab verevarustust väikestes veresoontes ja aitab kaasa normaalse kolesterooli taseme hoidmisele. Tervislik kolesteroolitase on tähtis, sest üleliigne kolesterool võib põhjustada veresoonte ahenemist ja kahjustada veresoonte tervist. Standardiseeritud oliivilehe ekstrakt (oleuropeiin) aitab säilitada normaalset vererõhku ning kaitsta vere lipiide sh. halba kolesterooli (LDL-C) oksüdatiivse stressi eest. Verelipiidide sh. halva kolesterooli (LDL-C) oksüdatiivne stress võib soodustada kolesterooli naastude kujunemist veresoontes.



Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

1 kapsel päevas õhtul söögi ajal või vastavalt arsti ettekirjutusele.



Sisaldus päevase annuse kohta

Päevane annus 1 kapsel sisaldab:

Hiina kääritatud punase riisi ekstrakt (3% monakoliin K) - millest monakoliin K99,9 mg (2,99 mg), Punase sibula ekstrakt (20% kvertsetiin)100 mg, Polikosanoolid suhkruroo vahast 20 mg, Oliivilehe ekstrakt 25 mg (40% oleuropeiin) -millest oleuropeiini10 mg, Bergamoti ekstrakt (50% polüfenoole) 300 mg



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Bergamoti (Citrus Bergamia) ekstrakt, ?elatiin, Hiina kääritatud punase riisi (Monascus purpureus) tsitriinivaba ekstrakt, punase sibula (Allium Cepa) ekstrakt, paakumisvastased ained: maisitärklis ja magneesium stearaat, oliivi lehtede (Olea Europea L.) ekstrakt, polikosanoolid suhkruroo vahast.



Hoiatused

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili! Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Hoida lastele kättesaamatus kohas! Ei ole tarbimiseks rasedatele või imetavatele naistele, alla 18aastastele lastele ja üle 70aastastele täiskasvanutele! Kui teil tekib selle toote tarbimise ajal terviseprobleeme, pöörduge arsti poole. Mitte tarbida, kui võtate kolesterooli vähendavaid ravimeid. Mitte tarbida, kui tarbite juba teisi punast fermenteeritud riisi sisaldavaid tooteid.



Säilitamistingimused

Säilitada toatemperatuuril.



Päritoluriik

Euroopa Liit