Nisita Ninaspray 20ml Vaata täismõõdus

Nisita Ninaspray 20ml

18,20 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni



Nisita ninaspreid kasutatakse järgmistel juhtudel: toetav ravi kinnise nina korral (nt. nohu); ninalimaskesta puhastamiseks ja niisutamiseks (kuiva õhuga ruumides); koorikute ja korpade eemaldamiseks ninast.



Ninakuivus on sageli esinev probleem. Ninas kuivuse tõttu moodustunud koorikud ja korbad pole ainult tüütud, vaid võivad osaliselt olla ka valulikud. Infektsioonioht on tõusnud, lisaks on häiritud hingamine, lõhna- ja maitsetaju, mis kõik kahandavad elukvaliteeti.




Rohkem infot

Ninapihustis sisalduvad soolad saavutavad oma vettsiduva toime tõttu niiske keskkonna ninaõõnes.

Konservandivaba Nisita ninasprei on mõeldud kasutamiseks täiskasvanutel, lastel ja imikutel.



Kasutamisjuhised

Vastavalt vajadusele võivad täiskasvanud ja lapsed (alates 2. eluaastast) pihustada mõlemasse ninasõõrmesse 1-2 pihustusannust mitu korda päevas, imikutele ja väikelastele (kuni 2-aastastele) manustada 1 pihustusannus mõlemasse ninasõõrmesse.



Koostisosade loetelu

1 ml isotoonilist lahust sisaldab 3,3 mg naatriumkloriidi ja 8,3 mg naatriumvesinikkarbonaati. Abiained: puhastatud vesi.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Nõuetekohasel kasutamisel pole erilised ettevaatusabinõud vajalikud. Peale ninaoperatsioone/traumasid tuleks siiski enne Nisita ninasprei kasutamist konsulteerida arstiga.