AQUALAN L KREEM 200G Vaata täismõõdus

AQUALAN L KREEM 200G

19,11 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Sobib kasutamiseks imikutel, lastel, täiskasvanutel ja eakatel inimestel, samuti rasedatel ja imetavatel emadel. Võib kasutada pikaajaliselt ja pidevalt.


Kuulub nn baaskreemide hulka. Baaskreemi kasutamine on oluline, sest see aitab nahal hoida niiskust ja parandada naha tekstuuri. Baaskreem aitab vältida naha kuivamist ja koorumist, mis võib põhjustada ärritust ja punetust. Samuti aitab baaskreem vähendada vananemismärkide nähtavust, kaitsta nahka väliste stiimulite eest ja parandada naha väljanägemist üldiselt.


Rohkem infot


Niiskusesisaldus 65%



Sobib kasutamiseks allergilisele nahale, eriti näo- ja kaelapiirkonnas, kätekreemiks, meigi eemaldamiseks, meestele pärast habemeajamist.


Aqualan L sobib vesilahustuvana beebi peanaha pesemiseks, naha puhastamiseks, eriti liigeskohtadel ja nahavoltidel. Sobib genitaalide limaskestade hoolduseks, salvialusena subakuutsete ja nõrkade krooniliste ekseemide ning ketostearooli (stabilisaator) ülitundlikkuse puhul. Parabeenivaba.


Koostisainete loetelu (Ingredients):

vesi, kaprüül-/kapriintriglütseriid, isopropüülpalmitaat, glütseriin, tsetüülalkohol, PEG-30 stearaat, tseteareet-20, etüülheksüülglütseriin, fenoksüetanool.





Päritoluriik

Soome