VIUSID pulber N90 Vaata täismõõdus

VIUSID pulber N90

129,30 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kliinilised uuringud on näidanud, et VIUSID-i saab kasutada abistava vahendina erinevate viirushaiguste ravis. VIUSID parandab patsientide seisundit, vähendab kõrvaltoimete arvu ja raskusastet ning toetab maksafunktsiooni.

 

Viusid on immunostimuleeriva ja viirusevastase toimega.

 

VIUSIDi tootmisel kasutatakse kõrgtehnoloogilist molekulaarse aktiveerimise meetodit, mis võimaldab suurendada selle koostisosade bioloogilist aktiivsust:

 

Glütsürritsiinhape – saadud Glycyrrhiza glabra (laagritsa) juurest, omab antioksüdantset, viirusevastast, põletiku- ja allergiavastast toimet. Indutseerib endogeensete interferoonide sünteesi.

Rohkem infot

Glükoosamiin on sidekoe moodustavate proteoglükaanide alus, soodustab sidekoe taastumist, taastab liigeste ja lülivaheketaste kõhrepindu ning normaliseerib ainevahetust kõhrekoes. Glükoosamiinil on põletikuvastane, antioksüdantne, hepato- ja kondroprotektiivne toime.

 

C-vitamiin (askorbiinhape) on looduslik antioksüdant, mis inaktiveerib vabu radikaale, kaitstes rakumembraane peroksüdatsiooni kahjulike mõjude eest. Soodustab raua imendumist, mõjutab hemoglobiini teket ja punaste vereliblede küpsemist, on vajalik kollageeni moodustumiseks, aktiveerib endokriinsete näärmete tegevust, reguleerib igat tüüpi ainevahetust ja kudede taastumist. Askorbiinhape stimuleerib humoraalset ja rakulist immuunsust, interferooni sünteesi ja antikehade tootmist ning omab põletiku- ja allergiavastast toimet.

 

Foolhape on vajalik valkude ja nukleiinhapete sünteesiks, selle puudus häirib normaalset rakkude jagunemise protsessi. Foolhape reguleerib vereloomeorganite talitlust, koos vitamiinidega B6 ja B12, takistab ateroskleroosi ja osteoporoosi teket.

 

B-vitamiinid normaliseerivad ainevahetust ja kesknärvisüsteemi seisundit, reguleerivad valkude, rasvade, süsivesikute ja nukleiinhapete ainevahetusprotsesse, on vajalikud immuun-, hormonaal- ja vereloomesüsteemide normaalseks talitluseks.

 

Vitamiin B6 (püridoksiin) reguleerib valkude ainevahetust, osaleb aminohapete sünteesis ja transpordis, samuti valkude ja organismi struktuurikomponentide, närvisüsteemi vahendajate ja prostaglandiinide moodustamises. See on hädavajalik hormonaalse tasakaalu ja piisava immuunsüsteemi reaktsiooni ning punaste vereliblede moodustumise jaoks.

 

Vitamiin B12 (tsüanokobalamiin) osaleb DNA sünteesis, erütropoeesis ja närvikiudude müeliinkesta moodustamises, aktiveerib metioniini sünteesi, mängib olulist rolli energia metabolismis ja immuuntegevuse reguleerimises, suurendab leukotsüütide fagotsüütide aktiivsust, aktiveerib retikuloendoteliaalse süsteemi funktsioone ning on vajalik valkude ja rasvade bioloogiliseks oksüdatsiooniks.

 

Vitamiin B5 (pantoteenhape) on koensüüm A osa, mis on oluline rasvade ja süsivesikute ainevahetuses, energiatootmises, neerupealiste hormoonide sünteesis ja erütropoeesis.

 

Tsink on oluline endokriinsüsteemi toimimiseks, sealhulgas tüümuse hormoonide, insuliini, kasvuhormooni ja suguhormoonide reguleerimiseks. Tsink mõjutab ainevahetuse ja immuunprotsesside toimimist.

 

Glütsiin- neurotransmitterina toimiv aminohape, normaliseerib ja aktiveerib kesknärvisüsteemi protsesse ning reguleerib valkude ja teiste bioloogiliselt aktiivsete ühendite biosünteesi.

 

Arginiin- aminohape, toimib lämmastiku doonori ja loodusliku kandjana, osaleb karbamiidi sünteesis ja lämmastiku metabolismi protsessides, soodustab kasvuhormooni sünteesi, aktiveerib regeneratsiooniprotsesse, stimuleerib immuunsüsteemi, suurendab spermatogeneesi, omab detoksifitseerivaid omadusi ja toimib hepatoprotektorina.

 

Õunhape- rakuhingamise vaheprodukt, aktiveerib mitokondrite oksüdatiivseid funktsioone ja omab antioksüdantset toimet.

 

Seega on VIUSID tasakaalustatud kompleks bioloogiliselt aktiivsetest komponentidest, mis ergutavad organismi, suurendades selle kohanemisvõimet ja vastupanuvõimet infektsioonidele.

 

VIUSID tugevdab organismi kaitsevõimet erinevates seisundites, mis iseloomustavad immuunsüsteemi nõrgenenud funktsiooni.

 

KASUTAMINE
Täiskasvanud ja üle 16-aastased lapsed: 1 kotike 1 kord päevas koos toiduga, pärast pulbri lahustamist 1/2-1 klaasi vees või mahlas. Kuuri kestus on 2 nädalat.

 

VASTUNÄIDUSTUSED
Fenüülketonuuria
Rasedus
Imetamine


Tootja: Hispaania

 

P.S. Duisburg-Esseni ülikooli ja Bochumi (Saksamaa) Ruhri ülikooli teadlased tõestasid glütsürritsiinhappe otsest viirusevastast toimet SARS-CoV-2 koroonaviirusele. Artikli eeltrükk on saadaval aadressil https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.12.18.423104v1