SOLIDEA SUKAD MARILYN SHEER 140 Vaata täismõõdus

SOLIDEA SUKAD MARILYN SHEER 140

57,80 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 

Toodetud Itaalias.

Kummiga siledakoelised 140  den (survega 18-21mmHg) sukad. Äärmiselt läbipaistvad ja elegantsed sukad maitseka pitsilise kummiga.

Rohkem infot

Jaotatud rõhk soodustab vereringet ning hoiab ära veenipuudulikkusega seotud probleeme süvenemist.

Anatoomiline stressivastane sisetald.

Antimikroobse Sanitized® töötlusega.

Toodet on soovitatav pesta käsitsi neutraalse pesuvahendiga, et mitte kahjustada silikoonriba.

KOOSTIS:

82% POLÜAMIID 18% ELASTAAN

Tootja: SOLIDEA by Calzificio Pinelli s.r.l.

Via Germania, II – Castel Goffredo

(Mantova) Italy

 

SOLIDEA sukad – teie isikupärastatud lahendus veresoonte veenilaiendite jaoks!

Kas olete väsinud oma jalgade peitmisest inetu veenilaiendite tõttu? Või otsite leevendust veresoonte probleemidega kaasnevale ebamugavusele ja raskusele? Ära enam otsi! Meil on ideaalne lahendus, mis aitab teil taastada enesekindluse ja nautida elu täiel rinnal – SOLIDEA sukad.

Teid silmas pidades loodud SOLIDEA sukad ühendavad tipptasemel tehnoloogia esmaklassiliste materjalidega, et pakkuda võrratut tuge ja mugavust, mis on spetsiaalselt kohandatud nendeks võitlusteks veresoonte veenilaienditega. Siin on see, mis teeb meie sukad ainulaadseks:

Meditsiiniline kompressioon: astmelise kompressiooniga vahemikus 18–21 mmHg teevad SOLIDEA sukad imesid, et parandada vereringet, vähendada turset ja leevendada jalgade väsimust. See optimaalne survetase tagab, et teie jalad on kogu päeva mugavad ja toetatud.

Uuenduslik 3D lainekangas: meie sukkadel on patenteeritud 3D lainekangas, mis masseerib õrnalt teie jalgu liikumise ajal, stimuleerides verevoolu ja vähendades veenilaiendite teket. See ainulaadne kangas tagab ka suurepärase hingavuse, hoides jalad jahedana ja kuivana.

Antibakteriaalne ja hüpoallergeenne: me mõistame, et naha tundlikkus on paljudele meie klientidele muret tekitav. Seetõttu on SOLIDEA sukad valmistatud materjalidest, mis on nii antibakteriaalsed kui ka hüpoallergeensed, tagades maksimaalse mugavuse ja minimaalse ärrituse.

Stiilne ja diskreetne: SOLIDEA sukad on saadaval erinevates värvides ja erinevates stiilides, et saaksite oma veresoonkonnaprobleeme ravides tunda end enesekindlalt ja moes. Keegi ei saa kunagi teada, et sa kannad meditsiinilise kvaliteediga kompressioonsukki!

Soovitatav kasutus:

Parimate tulemuste saavutamiseks soovitame kanda SOLIDEA sukki iga päev, eriti pikaajalisel istumisel või seismisel. Pange need selga hommikul enne voodist tõusmist ja eemaldage need õhtul enne magamaminekut. Selline järjepidev kasutamine aitab teil maksimeerida meie sukkadest kasu tervisele.

Võimalik kasu tervisele:

Lisades SOLIDEA sukad oma igapäevasesse rutiini, saate nautida järgmisi tervisega seotud eeliseid:

Veenilaiendite vähenenud välimus
Jalavalu, turse ja raskustunde leevendamine
Tõhustatud vereringe

Täiendavate veresoonte probleemide ennetamine
Astu esimene samm tervemate ja kaunimate jalgade suunas, proovides juba täna SOLIDEA sukki. Meie isikliku lähenemise ja kvaliteedile pühendumisega oleme kindlad, et tulemused teile meeldivad. Jäta hüvasti veresoonte veenilaienditega ja tere enesekindlama ja mugavama teile!