Yomi Päevakübara + Taruvaigu Närimistbl N60 Vaata täismõõdus

Yomi Päevakübara + Taruvaigu Närimistbl N60

30,80 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Koostis: punase päevakübara ekstrakt (Echinacea purpurea extr), taruvaigu ekstrakt (Propolis extr), kibuvitsamarjade ekstrakt (Rosa sp.sp. extr), musta leedripuu viljade ekstrakt (Sambucus nigra L.extr).

 

Punast päevakübarat tuntakse juba aastasadu kui tugevaima bioaktiivsusega taime. Tänu taimes leiduvatele vitamiinidele, mineraalidele, eeterlikele õlidele, flavonoididele aitab ta stimuleerida immuunsüsteemi, suutes vastu seista haigustekitajatele. Taruvaik on populaarne mesindussaadus, mida tuntakse kui looduslikku antibiootikumi, mis aitab eemale peletada viirused ja bakterid. Taruvaik on kasutusel nina-, kurgu-, kõrva-, hingamisteede vaevuste ning tundlike hammaste ja igemete korral.

Rohkem infot

 Preparaati on rikastatud vitamiinirohke kibuvitsamarja- ja musta leedripuu viljade ekstraktiga, mis suurendavad immuunsüsteemi tugevdavat toimet veelgi.

Ei sisalda säilitusaineid Ei sisalda sünteetilisi magusaineid ja toiduvärve Transrasvhapetevaba Gluteenivaba Ei sisalda želatiini Sobib taimetoitlastele Omab Kosheri sertifikaati Toodetud GMP tingimustes.


Kasutamine: 1-2 tabl päevas