Apilak-grindeks Tbl 10mg N25 Vaata täismõõdus

Apilak-grindeks Tbl 10mg N25

11,53 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Apilak-grindeks Tbl 10mg N25

Rohkem infot

Apilak-Grindeks 10 mg tabletid on toidulisand, mis sisaldab lüofiliseeritud apilakki ehk kuivatatud mesilase piima. Toidulisandi kasutamisel võivad olla nii eelised kui ka riskid, mistõttu on oluline tutvuda toote kasutamise juhistega ning vajadusel konsulteerida oma arstiga.

Eelised:

Lüofiliseeritud apilakil on teadaolevalt palju tervislikke omadusi. Näiteks sisaldab see valke, rasvhappeid, süsivesikuid, vitamiine ja mineraale, mis võivad aidata parandada immuunsüsteemi, tõsta energiataset, vähendada stressi ja parandada mälu. Lüofiliseeritud apilakki kasutatakse sageli traditsioonilises meditsiinis erinevate haiguste ja tervisehäirete raviks, nagu krooniline väsimus, depressioon, unehäired, immuunsüsteemi nõrkus jne.

Riskid:
Nagu kõigi toidulisandite puhul, võib ka lüofiliseeritud apilakki tarvitamisel tekkida allergilisi reaktsioone. Kui teil on teadaolevalt mesilase või mesilaste toodete suhtes allergia, tuleks toodet vältida.

Mõned inimesed võivad kogeda seedeprobleeme, kui nad tarbivad lüofiliseeritud apilakki suurtes kogustes. Lüofiliseeritud apilakki ei tohiks tarbida rasedad või imetavad naised ega alla 18-aastased lapsed.

Toidulisandi kasutamise meetod:
Tavaliselt soovitatakse võtta üks tablett päevas koos söögiga.
Tablett tuleks alla neelata tervelt ja juua peale klaasitäis vett.
Oluline on järgida pakendil olevaid juhiseid ja mitte ületada soovitatud annust.

Enne toote kasutamist on soovitatav konsulteerida oma arstiga, eriti kui teil on olemas terviseprobleemid või võtate regulaarselt ravimeid.