Magnesia Plus Tab N180 Vaata täismõõdus

Magnesia Plus Tab N180

23,03 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Mg,B-vit.,inuliin

Rohkem infot



Magnesia Plus on toidulisand, mis sisaldab magneesiumi ja muid kasulikke koostisosi. Magneesium mängib olulist rolli paljudes kehafunktsioonides, sealhulgas lihaste kokkutõmbumisel, närviülekandes, energia metabolismis ja luude moodustumises. Toidulisandis on 180 tabletti, millest igaüks sisaldab 400 milligrammi magneesiumoksiidi, aga ka muid olulisi koostisosi, nagu lutsern, võilillejuur, boor ja tomatiekstrakt.

Magnesia Plusis sisalduv magneesiumoksiid aitab tõsta magneesiumitaset kehas, mis võib aidata vähendada peavalu ja väsimust ning parandada lihaste ja närvide talitlust. Samuti aitab see reguleerida kaltsiumi taset, säilitada tasakaalus elektrolüüte ja toetada tervislikku veresuhkru taset. Lisaks lisatakse tablettidesse täiendavaid koostisaineid, et veelgi suurendada magneesiumilisandi mõju. Näiteks aitab lutsern toitaineid omastada, kuna sisaldab olulisi vitamiine, mineraalaineid, valke ja klorofülli. Võilill aitab parandada seedimist ja maksa tervist ning boor tugevdab luid. Lõpuks on tomatiekstrakt antioksüdantide allikas ja aitab kaitsta rakke kahjustuste eest.

Üldiselt pakub Magnesia Plus lihtsat viisi magneesiumi ja muude igapäevaseks terviseks vajalike kasulike koostisosade saamiseks. Võttes kaks tabletti päevas, saavad täiskasvanud tagada selle olulise mineraalaine piisava soovitatava päevase koguse.