Magnesia 375 Tab N140 Vaata täismõõdus

Magnesia 375 Tab N140

17,10 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Magneesium.Tsitrusemaitselised magneesiumitabletid 375 mg / tabl

Rohkem infot



Magnesia 375 Tab N140 on teatud tüüpi antatsiidsed ravimid, mida kasutatakse maohädade (nt kõrvetised, hapu mao ja seedehäired) raviks. See sisaldab toimeainena magneesiumhüdroksiidi, mis neutraliseerib liigset maohapet ja moodustab kaitsekihi mao sisekestale, aidates vähendada valu, ebamugavustunnet ja põletikku. Magneesiumhüdroksiid on kiiretoimeline koostisaine ja leevendab sümptomeid kiiresti.

Magnesia 375 Tab N140 tabletivormi on lihtne võtta, üks tablett sisaldab 375 mg magneesiumhüdroksiidi. See annus jääb antatsiidide tüüpilisesse vahemikku ja aitab tagada, et see neutraliseerib tõhusalt mõningaid maohappe toimeid. Magnesia 375 Tab N140 on osutunud ohutuks nii täiskasvanutele kui ka üle 12-aastastele lastele, kuigi pikaajalisel kasutamisel tuleb pöörduda arsti poole.

Magnesia 375 tablette N140 võib võtta ka enne treeningut või muid tegevusi võib põhjustada seedehäireid, et aidata seda vältida. Nagu kõigi ravimite puhul, on õige annuse võtmise tagamiseks oluline etikett hoolikalt läbi lugeda. Magnesia 375 Tab N140 ei tohi võtta koos teiste antatsiididega ja mõnel juhul võib olla asjakohane muuta toitumist või elustiili.