Magnesan Tab N250 Vaata täismõõdus

Magnesan Tab N250

26,19 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Mg,B-vit

Rohkem infot



Magnesan Tab N250 on käsimüügis olev toidulisand, mis annab tasakaalustatud magneesiumi ja teiste mineraalainete allika. See toidulisand on loodud luude terve kasvu, normaalse lihaste ja närvide funktsiooni edendamiseks ning metaboolse aktiivsuse optimeerimiseks. Lisand aitab kaasa ka kaltsiumi imendumisele, aidates kaasa luude tervisele ja arengule.

Magnesan Tab N250 sisaldab 250 mg magneesiumi glütsinaadi, glükonaadi, aspartaadi ja tsitraadina. Need magneesiumivormid on neli kõige biosaadavamat vormi, mis tähendab, et keha saab neid kergesti omastada. Selle toidulisandiga saab keha hõlpsasti piisavas koguses ja korrapäraselt magneesiumi, mida on sageli raske toidust saada. Lisaks sisaldab see 45 mg C-vitamiini, mis aitab kaasa kapsli sisu edasisele imendumisele.

Magnesan Tab N250 sisaldab ka mangaani ja tsinki. On teada, et mangaan aitab juhtida energia tootmist ja mängib rolli tervete luude toetamisel ja säilitamisel, samuti toimib antioksüdandina. Tsink aitab toetada immuunsüsteemi ja aitab reguleerida rakkude kasvu. Lisaks sisaldab see toidulisand ka kroomi, mis aitab reguleerida veresuhkru taset ja aitab kaasa süsivesikute ainevahetusele.

See toidulisand on enamiku täiskasvanute jaoks ohutu ja seda tuleks võtta üks või kaks korda päevas, nagu soovitatakse etiketil. Kui teil on mõni tervisehäire, peate enne selle toote kasutamist konsulteerima oma tervishoiutöötajaga.