Lycoforce Plus Caps N60 Vaata täismõõdus

Lycoforce Plus Caps N60

27,15 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Jaanuari pakkumine: ostes 3 pakki saad 1 pakk tasuta!

 

Tugev antioksüdant.

Lycoforce Plus sisaldab tomatist eraldatud looduslikku lükopeeni(15 mg/kapsel), tsinki, vitamiine C ja D, mis aitavad kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele. Antioksüdandid tsink ja C-vitamiin aitavad kaitsta rakke oksüdatiivse stressi eest ning aitavad hoida nahka normaalsena. C-vitamiin aitab kaasa kollageeni moodustumisele naha, veresoonte ja kõhrkoe normaalseks talitluseks ning suurendab raua imendumist, aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Tsink aitab kaasa normaalsele ainevahetusele, aitab hoida luid, nahka, juukseid ja küüsi normaalsena. Vitamiin D aitab kaasa immuunsüsteemi talitlusele, aitab hoida lihaste talitlust, luid ja hambaid normaalsena. 

Rohkem infot

 

Lükopeen, looduslik pigment ja võimas antioksüdant, omab mitmeid tervisega seotud eeliseid. Seda leidub punastes ja roosades puuviljades ja köögiviljades, nagu tomatid, arbuus, greip ja guajaavid. Lükopeeni peamised eelised on järgmised:

*Rakkude kaitse ja haiguste ennetamine: Lükopeen aitab kaitsta rakke vabade radikaalide kahjulike mõjude eest, mis võivad põhjustada vähki, südame-veresoonkonna haigusi ja muid tüsistusi.

 

*Silmade tervis: Lükopeen võib aidata ära hoida vanusega seotud võrkkesta degeneratsiooni ja katarakti teket.

 

*Immuunsüsteemi tugevdamine: lükopeenirikaste toitude regulaarne tarbimine aitab tugevdada immuunsüsteemi.

 

*Positiivne mõju kolesteroolile ja vererõhule: Lükopeen aitab säilitada südame ja veresoonte tervist, alandab kolesterooli ja hoiab ära verehüüvete teket.

 

*Naha kaitsmine UV-kiirguse eest: Lükopeen kaitseb nahka ultraviolettkiirguse kahjulike mõjude eest, hoides ära naha enneaegse vananemise.

 

*Põletikuvastased omadused: Lükopeen võib vähendada põletikku kehas ja vähendada krooniliste haiguste tekkeriski.

 

*Eesnäärmehaiguste profülaktika: Uuringud on näidanud, et lükopeenirikaste toitude tarbimine on seotud teatud tüüpi vähi, eriti eesnäärmevähi tekkeriski vähenemisega meestel.

 

Kasutamine: 2 kapslit päevas, soovitavalt koos toiduga. Kapsli võib lahti teha ja sisu lisada toidule.Lucoforce Plus sobib pidevaks kasutamiseks.

 

Tootja: Soome