Guarana Forte Energia Tab N40 Vaata täismõõdus

Guarana Forte Energia Tab N40

13,01 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Stimulaator füüsilise ja vaimse pingutuse korral, leebe diureetikum, pärsib söögiisu, kiirendab ainevahetust.

Guarana (Paullinia cupana) seemnete ekstrakti sisaldavad tabletid. Guarana seemneid kasutatakse nende ergutava toime tõttu. 2 tabletti sisaldavad 1000 mg standardiseeritud seemneekstrakti, mis vastab oma ergutavate omaduste poolest 1 tassile kohvile. Koostisosad:standardiseeritud guarana seemnete ekstrakt,paakumisvastased ained E460 ja E551, glaseeraineaine 470b


Päevane annus(4 tabletti) sisaldab: standardiseeritud guarana seemnete ekstrakt 2000 mg.

Rohkem infot

Rohkem info guaraana kohta:

 

Guaraana on taim, mida on traditsiooniliselt kasutatud Lõuna-Ameerikas eriti Brasiilias oma stimuleerivate omaduste tõttu. Allpool on toodud guaraana peamised omadused ja selle kasutamine toidulisandina:

 

Guaraana omadused:

Kõrge kofeiinisisaldus: Guaraana seemned sisaldavad kaks kuni kolm korda rohkem kofeiini kui kohvioad. Tegelikult on guaraanasse kapseldatud kofeiin, mis vabaneb aeglasemalt kui teistes kofeiiniallikates, andes pikaajalise ergastava efekti.

 

Teised alkaloidid: Lisaks kofeiinile sisaldab guaraana ka teisi stimuleerivaid alkaloidide, nagu theobromine (mida leidub ka šokolaadis) ja theophylline.

 

Antioksüdandid: Guaraana sisaldab ka polüfenoole ja antioksüdante, mis võivad aidata võidelda vabade radikaalidega ja soodustada üldist tervist.

 

Tanniinid: Need võivad aeglustada kofeiini vabanemist, mis võib selgitada, miks guaraana toimib pikema perioodi jooksul kui teised kofeiiniallikad.

 
 
 
 
 

Guaraana toidulisandina:

 

Energiatõstjad: Paljudes energiakommidel, jookidel ja toidulisandites kasutatakse guaraana ekstrakti just selle pikaajalise stimuleeriva efekti tõttu.

Kaalulangetamise tooted: Mõned uuringud näitavad, et guaraana võib suurendada ainevahetust ja soodustada rasvapõletust, mistõttu on see lisatud paljudele kaalulangetamise toidulisanditele.


Kognitiivne funktsioon: On mõningaid tõendeid, et guaraana võib parandada kognitiivset funktsiooni ja meeleolu, eriti kui see on kombineeritud teiste koostisosadega.

 

Annustamine: Annus sõltub toote spetsiifikast ja individuaalsest taluvusest. Kuigi guaraana võib olla ohutu mõõdukates kogustes, võib liigne tarbimine põhjustada kõrvaltoimeid, mis on seotud kofeiiniga, nagu näiteks südamepekslemine, unetus, ärevus ja muud.

 

Hoiatused: Inimestel, kes on tundlikud kofeiini suhtes, tuleks guaraana tarbimisel olla ettevaatlik. Samuti peaksid rasedad ja imetavad naised, lapsed ja inimesed, kellel on teatud terviseseisundid (nagu südameprobleemid), vältima guaraana tarbimist või konsulteerima enne selle tarbimist arstiga.