Femiglandin Gla+e 50ml Vaata täismõõdus

Femiglandin Gla+e 50ml

32,48 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 Hiidkuningakepi (Oenotherabiennis L.) seemnetest külmpressitud õli, mis sisaldab gamh ma-linoleenhapet (GLA), polüküllastamata rasvhappeid ja E- vitamiini. Sobib kuivale ja tundlikule nahale. Sobib nii sees- kui ka välispidiseks kasutamiseks. Välispidisel kasutamisel aitab hoida naha elastsust ja niiskustasakaalu. Koostis: külmpressitud hiidkuningakepi õli,DL-alfa-tokoferoolatsetaat. Annustamine: 30 tilka päevas, mis sisaldab gamma-linoleenhapet 115 mg, E- vitamiini 10 mg, mis on 83% päevasest võrdluskogusest.

Rohkem infot



Femiglandin Gla+e on retsepti alusel väljastatav silmatilkade ravim, mis sisaldab toimeainete fenüülefriini ja prokaiini kombinatsiooni. Fenüülefriin on vasokonstriktor, mis tähendab, et see ahendab silma veresooni, võimaldades neil kergemini laieneda. Prokaiin on lokaalanesteetikum, mis tuimestab silma pinda, leevendades nõelamist ja valu. Need kaks koostisainet koos aitavad vähendada allergiatest ja muudest haigusseisunditest, näiteks konjunktiviidist, põhjustatud silmapõletikuga seotud turset, punetust ja ebamugavustunnet.

Femiglandin Gla+e on tavaliselt ette nähtud silmapõletiku sümptomite, sealhulgas punetuse, raviks. turse, põletustunne, sügelus ja valgustundlikkus. Kuna ravimid sisaldavad nii vasokonstriktorit kui ka anesteetikumi, võivad need pakkuda nii sümptomaatilist leevendust kui ka põhipõletikku. Olenevalt haigusseisundi tõsidusest võivad patsiendid vajada ühte või kahte annust päevas.

Femiglandin Gla+e on steriilne isotooniline lahus, mis on pakendatud ühte alumiiniumfooliumpakendisse, mis sisaldab 50 ml. Nii fenüülefriini kui ka prokaiini kontsentratsioon on 0,5%. Patsiendid peaksid järgima nende individuaalsel tootepakendil olevaid juhiseid ja lugema kaasasolevat patsiendi infolehte, et saada konkreetseid juhiseid toote kasutamiseks. Üldiselt on annus üks tilk igasse kahjustatud silma kolm korda päevas.

Femiglandin Gla+e on üldiselt talutav ilma oluliste kõrvaltoimeteta. Kõrvaltoimete ilmnemisel võivad need hõlmata nägemise hägustumist, silmasisese rõhu suurenemist, silmade kuivust ja mööduvat kipitust manustamisel.