ROOTSIROHU DROOG PEENESTATUD 100G Vaata täismõõdus

ROOTSIROHU DROOG PEENESTATUD 100G

18,10 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

ROOTSIROHU DROOG. Kasutamine: organismi üldtugevdav vahend, stimuleerib seedesüsteemi talitlust. Abistav vahend maksa-ja sapipõievaevuste korral. Koostis: kikkaputk, aaloe, rabarber, kassia, võilill, safran, lavendel, ingver, palderjan, tedremaran, kurkuma, emajuur, saar, nelk, senegali akaatsia, kaneel, krooton, kardemon, aniis.

 

Kasutamine: 100 g droogi valada üle 1,5 l 40% alkoholiga, lasta seista 15 päeva (iga päev loksutada pudelit) ja seejärel kurnata. Valmistatud tõmmist hoida jahedas. Iga kord enne kasutamist loksutada. Sisse võtta 1-2 tl. päevas enne või pärast sööki

Rohkem infot



Rootsirohu droog peenestatud 100g on Eesti rukkijahu liik, mis saadakse terve rukki jahvatamisel väga peeneks pulbriks. See on traditsiooniline koostisosa, mida kasutatakse paljudes Eesti köögi roogades. Rukis on iidne teravili, mis kasvab Euroopa, sealhulgas Eesti jahedas põhjamaises kliimas. See on nisust toitvam, madala glükeemilise indeksiga ning tuntud oma kõrge valgu-, kiudaine- ja elutähtsate mineraalide sisalduse poolest.

Rootsirohu droog peenestatud 100g on tavaliselt valmistatud heledast rukkist, mis on vähem hapukas. ja mahedama maitsega võrreldes tumedamat värvi rukkiga. Selle toote valmistamiseks kasutatud hele rukis jahvatatakse jahuks, mille pikkus ei ületa 0,5 mm. See protsess annab tavalise rukkijahuga võrreldes peenema tekstuuri, parema maitse ja parema toiteväärtuse.

Rootsirohu droog peenestatud 100g on mitmekülgne jahu, mida saab kasutada erinevates retseptides. Seda saab kasutada leibade, pannkookide, kreppide ja muude roogade valmistamiseks, mis nõuavad peenemat jahu tekstuuri. Jahu hele värvus muudab selle sobivaks helekuldse ja pähklise maitsega küpsetiste küpsetamiseks. See toimib ka paljudes retseptides nisujahu asendajana.

Lisaks kulinaarsele kasutamisele on rootsirohu droog peenestatud 100g tuntud ka oma tervisele kasulike omaduste poolest. See on rikas kiudainete poolest ja aitab parandada soolestiku tervist. See sisaldab palju tiamiini ja rauda, mis mõlemad on terve närvifunktsiooni jaoks olulised. Lisaks sisaldab rukis antioksüdante, mis aitavad kehal võidelda vabade radikaalidega ja kaitsta rakukahjustuste eest.