bioMAGNEESIUM + bioKAALIUM SPORT & JOINTS pulber N14 Vaata täismõõdus

bioMAGNEESIUM + bioKAALIUM SPORT & JOINTS pulber N14

30,35 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Spetsiaalselt vees lahustamiseks välja töötatud toodet on väga lihtne valmistada. Elektrolüütide lahus on rikastatud mineraalide (magneesium, kaalium ja tsink), soolade (naatrium) ja glükoosamiiniga. Tootes sisalduvad magneesium ja kaalium on orgaanilise päritoluga, saadud mereveest. Elektrolüütide lahus täiendab organismi vajalike ainetega ja aitab saavutada seatud eesmärke, hoides liigesed elastsete ja luud tugevatena.


Süsivesikute elektrolüütilised lahused aitavad säilitada vastupidavust pikaajaliselt kestvate harjutuste korral  • Süsivesikute elektrolüütilised lahused parandavad vee omastavust füüsiliste harjutuste ajal • Magneesium ja kaalium aitavad säilitada närvisüsteemi normaalset seisundit ja lihaste funktsioneerimist 


Rohkem infot

 Magneesium aitab vähendada väsimust ja nõrkust, säilitada luude ja hammaste normaalset seisundit, säilitada elektrolüütide tasakaalu, säilitada normaalset energiavahetust ja valkude sünteesi, säilitada normaalset psühholoogilist funktsiooni  • Magneesium mängib teatavat rolli rakkude jagunemise protsessis • Kaalium aitab säilitada normaalset vererõhku.

Koostisosad: naatriumtsitraat, glükoosamiinsulfaat (merelist päritolu, koorikloomadest), magneesiumtsitraat, kaaliumtsitraat, tsinktsitraat, orgaaniline suhkur, orgaaniline riisisiirupipulber, kaltsiumsitraat, looduslik sidrunimaitseaine.

Kasutamine: Täiskasvanutele 1 pakk päevas, lastele 6–12 aasta vanuses 1/2 pakki päevas. Lisage pulber 500 ml veele või mahlale ja jooge segu ära enne treeningut või treeningu ajal (kehalise aktiivsuse ajal) ja/või pärast seda.

Tarvitage ettevaatlikult, kui teil on ülitundlikkus (allergia) koorikloomade suhtes.


ILMA KEEMILISTE LISANDITETA!

Ei sisalda kunstlikke maitse- ega lõhnaineid, magusaineid, värvaineid, stabilisaatoreid, säilitusaineid, lahustuvust parandavaid aineid. Sellega, sobib ka rasedatele, rinnaga toitvatele emadele.


Tootja: Iisrael