HINGAMISTRENAZÖÖR ALDOMED Vaata täismõõdus

HINGAMISTRENAZÖÖR ALDOMED

26,28 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Aldomedi hingamistrenazööri mehhanism põhineb füüsikaliste nähtuste kompleksil. Tekitatud vibratsioonid aitavad kaasa õhu tungimisele kõikidesse kopsuosadesse ja tekitavad bronhodilateerivat toimet. Tänu sellele paraneb kopsude ventilatsioon, tagatakse röga eemaldamine, suureneb kopsude eluline mahtuvus. Lisaks aitab seade tõsta hingamislihaste jõudu ja vastupidavust. Aldomedi hingamistrenazööri kaudu täidab väljahingamisel  teraskuul takistuse rolli. See pöörleb, liigub kaootiliselt ümber kambri, perioodiliselt blokeerides ja avades õhu väljalaske kanali.


 

 


 


Rohkem infot

"Aldomedi" efekt saavutatakse tänu sellele, et palli tekitatud takistusega väljahingamine suurendab rõhku kõikides hingamisteede osades, vältides hingamisteede kokkuvarisemist (kattumist) pikemaks ajaks, isegi kui bronhide seinad on nõrgenenud või ebastabiilne. Väljahingamise takistus põhjustab rõhu tõusu bronhides ja nende läbimõõdu muutumist. Palli liikumisel tekkiv vibratsioon kandub edasi bronhide seintele, see kiirendab lima eraldumist ja soodustab selle transporti.


Soovitused Aldomedi hingamistreeneri kasutamiseks.

Hingamissüsteemi treenimine sportlastel ja nõrgestatud hingamiselunditega inimestel: pikaajaline bronhiit, krooniline bronhiit, bronhiaalastma, kopsuemfüseem, tsüstiline fibroos, kõik obstruktiivsed hingamisteede haigused, seisundid, mille korral esineb raskusi röga eritamisel, kutsehaigused, operatsioonijärgne periood, kopsuhaiguste ennetamine. Raske hingamis- ja südamepuudulikkuse korral on tuleb arstiga konsulteerida.


Vastunäidustused: pneumotooraks, rasked kardiovaskulaarsüsteemi häired.


Võimalik kõrvaltoime: hüperventilatsiooni korral ülitundlikel inimestel võib tekkida kerge pearinglus.


Protseduurid viiakse läbi iga päev 2-3 korda 10 minutit. Kasutaja soovil võib protseduuride arvu suurendada kuni 5 protseduuri päevas. Hingamistrenazööri regulaarne kasutamine (kõrvaltoimete puudumisel) võimaldab saavutada suurema terapeutilise efekti.



Hingamistrenazööri "Aldomed" kasutamine.

Treening toimub 2-3 korda päevas 10 minutit.

Treeningu läbiviimisel tuleb mugavalt istuda, lõõgastuda. Hingake mitu minutit rahulikult kõhuga (sissehingamisel diafragma langeb, magu eendub, väljahingamisel diafragma tõuseb, magu tõmbub tagasi). Seejärel hingake sügavalt sisse, võtke Aldomedi hingamistrenazööri huulik suhu ja hingake tavalisest veidi suurema pingutusega võimalikult sügavalt välja. Lisaks, ilma simulaatori huulikut suust eemaldamata, hingake nina kaudu sügavalt sisse ja jõupingutustega korrake väljahingamist läbi simulaatori.


Proovige kõhuga sisse ja välja hingata (vt ülal), see hingamisviis aitab kaasa kopsude paremale täitumisele õhuga ja suurendab seetõttu Aldomedi mõju. Esimese 5-6 hingetõmbega proovige muuta keha ja hingamistrenazööri kaldenurka, et leida optimaalse treeningrežiimi. Kui teie väljahingamine on liiga tugev, hoiab kopsutreening automaatselt ära liigse positiivse rõhu.


Hooldus.

Võtke hingamistrenazööri lahti, loputage sooja veega, kuivatage ja pange uuesti kokku.