Ecovag Balance Vagin Caps N10 Vaata täismõõdus

Ecovag Balance Vagin Caps N10

29,99 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Hetkel on tootmisraskused. Lähim analoog on Canesflor vag.tabl N10 - Tervis N1

 

Tupesiseseid probiootikume kasutatakse sageli siis, kui naise tupe mikrofloora on tasakaalust väljas või kui esineb konkreetseid intiimtervise probleeme. Siin on mõned põhjused, miks ja millal võidakse kasutada tupesiseseid probiootikume:

Rohkem infot

 

Tupe mikrofloora tasakaalu taastamine: Mõnikord võib tupe mikrofloora tasakaalu häirida, näiteks antibiootikumide kasutamise, hormonaalsete muutuste (nt menopausi) või haiguste tõttu. Probiootikumid võivad aidata taastada normaalset mikrofloorat ja vähendada ebamugavusi, mis võivad kaasneda tasakaalustamatusega.

 

Vaginooside ja põletike ennetamine: Tupesiseste probiootikumide regulaarne kasutamine võib aidata vähendada bakteriaalse vaginoosi, pärmseente infektsioonide ja muude tupe põletike riski. Need probiootikumid loovad tervisliku mikrofloora, mis võib takistada patogeensete mikroobide levikut.


Sümptomite leevendamine: Mõned naised kogevad püsivaid sümptomeid, nagu sügelus, põletustunne või ebameeldiv lõhn, mis võivad olla seotud tupe mikrofloora tasakaaluhäiretega. Probiootikumid võivad aidata nende sümptomite leevendamisel ja ebamugavustunde vähendamisel.

 

Rasedus ja sünnitusjärgne hooldus: Mõnikord soovitatakse raseduse ajal ja pärast sünnitust kasutada tupesiseseid probiootikume, et säilitada intiimpiirkonna tervist ja ennetada infektsioone.

 

Menopausi ajal: Menopausi ajal muutuvad hormoonid ja võib esineda tupe kuivust ja ärritust. Probiootikumid võivad aidata säilitada tupe tervislikku niiskustaset ja ennetada ebamugavusi.