PROCTO-HIRUD GEEL HEMORROIDIDELE 42G Vaata täismõõdus

PROCTO-HIRUD GEEL HEMORROIDIDELE 42G

10,43 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kosmeetiline geel. Meditsiiniliste kaanide ekstraktiga päraku ümbruse nahale

Koostises olevad mägiarnika-, hariliku raudrohu-, teekummeli õisikute-, jaapani keepuu

pungade-, Fleischeri pajulille-, hobukastani- ja meditsiiniliste kaanide ekstraktid ning

astelpajuõli mõjuvad rahustavalt päraku ümbrusele ja vähendavad selle piirkonna

kihelust.

 

Kasutamine: kanda välispidiselt pärakupiirkonna nahale kuni 5 korda päevas.

Ei jäta rasvast jälge.

 

Mitte kasutada tundlikkuse korral koostisosade suhtes.

Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Rohkem infot

Koostisosade loetelu (Ingredients) Ingredients (INCI): Aqua, Ethoxydiglycol, Arnica Montana Flower Extract, Thymine, Polysorbate 20, Achillea Millefolium Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Sophora Japonica Bud Exctract, Epilobium Angustifolium Extract, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Carbomer, Hippophae Rhamnoides Oil, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Triethanolamine, Hirudinea Exctract, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Limonene


Aktiivainete omadused:

Arnica Montana lilleekstrakt: sellel koostisosal arvatakse olevat põletikuvastased omadused ja see võib aidata vähendada hemorroididega seotud turset ja valu.

Achillea Millefolium ekstrakt: seda ürti kasutatakse tavaliselt selle põletikuvastaste ja valuvaigistavate omaduste tõttu, mis võivad aidata leevendada hemorroididega seotud valu ja ebamugavustunnet.

Chamomilla Recutita lilleekstrakt: kummel on tuntud oma rahustava ja rahustava toime poolest ning võib aidata vähendada hemorroididega seotud põletikku ja ärritust.

Sophora japonica pungade ekstrakt: sellel koostisosal on leitud põletikuvastaseid ja antioksüdantseid omadusi, mis võivad aidata vähendada põletikku ja soodustada paranemist.

Epilobium Angustifolium'i ekstrakt: seda ürti on traditsiooniliselt kasutatud põletikuliste seisundite raviks ja sellel võib olla kasulik mõju hemorroididele.

Aesculus Hippocastanum seemneekstrakt: sellel koostisosal arvatakse olevat kokkutõmbavad ja põletikuvastased omadused, mis võivad aidata vähendada hemorroididega seotud turset ja valu.

Hirudinea ekstrakt: see koostisosa on saadud kaanidest ja sellel võib olla põletikuvastaseid omadusi, mis võib aidata vähendada hemorroididega seotud turset ja valu.

Hippophae Rhamnoides Oil:  on rikas antioksüdantide, vitamiinide ja rasvhapete poolest ning võib aidata soodustada paranemist ja vähendada põletikku.