Essex Hydrogel Lotion 300ml Pump Vaata täismõõdus

Essex Hydrogel Lotion 300ml Pump

33,96 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 Hetkel on tootmisraskused. Lähim analoog on Aqualan L kreem


Kiiresti imendub, annab nahale värskustunne ja leevbendus. Kehale, näole, intiimpiirkonnale

Rohkem infot

Essex Hydrogel Lotion on hüdrogeeli baasil valmistatud kreem, mida kasutatakse naha niisutamiseks, pehmendamiseks ja paranemise soodustamiseks. See kreem sobib erinevate nahaprobleemide, nagu kuivus, sügelus, põletik ja päikesepõletus, leevendamiseks. Siin on mõned riskid ja eelised, mis kaasnevad Essex Hydrogel Lotioni kasutamisega, samuti selle kasutusalad.

Riskid:

  1. Allergilised reaktsioonid: Mõned inimesed võivad olla tundlikud kreemi koostisosade suhtes, põhjustades allergilisi reaktsioone, nagu sügelus, punetus, turse või lööve.
  2. Silmaärritus: Kreemi sattumine silma võib põhjustada ärritust, punetust või pisaravoolu. Vältige kreemi sattumist silma ja loputage silma rohke veega, kui see peaks juhtuma.
  3. Ebapiisav paranemine: Kuigi Essex Hydrogel Lotion aitab nahka niisutada ja pehmendada, ei pruugi see olla piisav raskemate nahaprobleemide raviks, mis võivad vajada spetsiifilisemat ravi.

Eelised:

  1. Niisutamine: Essex Hydrogel Lotion pakub intensiivset niisutust, aidates leevendada kuiva, ketendavat ja pingulist nahka.
  2. Pehmendamine: Kreemi pehmendavad omadused aitavad parandada naha tekstuuri ja elastsust.
  3. Nahahooldus: Kreem aitab leevendada nahaärritust, punetust ja sügelust, mis on sageli seotud kuiva, tundliku või põletikulise nahaga.
  4. Päikesepõletuse ravi: Essex Hydrogel Lotion aitab leevendada päikesepõletuse sümptomeid, rahustades ja niisutades nahka.
  5. Mitmekülgsus: Kreemi saab kasutada erinevatel nahatüüpidel ja erinevate nahaprobleemide puhul, muutes selle mitmekülgseks nahahooldustooteks.

Kasutusalad:

  1. Kuiv nahk: Essex Hydrogel Lotion aitab niisutada ja pehmendada kuiva, ketendavat nahka.
  2. Tundlik nahk: Kreemi rahustavad omadused aitavad leevendada tundliku naha ärritust ja punetust.
  3. Põletikuline nahk: Kreem aitab vähendada põletikulise naha sümptomeid, nagu punetus, sügelus ja turse.
  4. Ekseem ja psoriaas: Essex Hydrogel Lotion võib aidata leevendada ekseemi ja psoriaasi sümptomeid, pakkudes niisutust ja leevendust sügelusele.