Kräuterhof Punase viinapuu kreem veenilaienditele 250ml Vaata täismõõdus

Kräuterhof Punase viinapuu kreem veenilaienditele 250ml

15,40 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Hooldab tõhusalt veenilaiendite ja -põletike korral, vähendab väsinud jalgade vaevusi, on turseid alandava toimega ning jalgade vereringet stimuleeriv. Sisaldab hariliku hobukastani ja punase viinapuu ekstraktid


Toime:

  1. Hobukastani ekstrakt:


    • Vereringe parandamine: Hobukastani ekstrakt on tuntud oma võime poolest parandada vereringet. See võib aidata vähendada turseid ja raskustunnet jalgades.
    • Põletikuvastane toime: Sellel on põletikuvastased omadused, mis aitavad leevendada põletikku ja ärritust.
    • Kapillaaride tugevdamine: Hobukastan aitab tugevdada veresoonte seinu, mis omakorda aitab vähendada kapillaaride läbilaskvust ja parandab veresoonte elastsust.

  1.  

Rohkem infot

  1. Punase viinapuu ekstrakt:


  1. Antioksüdantne toime: Punane viinapuu ekstrakt sisaldab bioflavonoide, mis pakuvad tugevat antioksüdantset kaitset. Need aitavad võidelda vabade radikaalidega, mis võivad kahjustada nahka.
  2. Turse ja veenilaiendite leevendamine: Sarnaselt hobukastaniga aitab punane viinapuu ekstrakt parandada vereringet ja vähendada turset ning veenilaiendeid.
  3. Naha taaselustamine: See ekstrakt toetab naha taastumist ja aitab säilitada naha elastsust.


 

Üldised jalakreemi omadused:



  • Niisutav: Jalakreemid üldiselt niisutavad ja pehmendavad nahka, aidates vähendada kuivust ja ketendust.
  • Jahutav ja rahustav: Paljud jalakreemid pakuvad jahutavat efekti, mis aitab leevendada väsimustunnet ja raskustunnet jalgades.
  • Kiire imendumine: Hea jalakreem imendub kiiresti nahka, et mitte jätta ebameeldivat rasvast tunnet.


Kokkuvõttes, jalakreem, mis sisaldab hobukastani ja punase viinapuu ekstrakti, on suurepärane valik jalgadele, mis vajavad erilist hoolt ja tugevdamist. See mitte ainult ei leevenda väsimust ja raskustunnet, vaid aitab ka parandada naha seisundit ning toetab vereringet ja kapillaaride tervist.

 

Tootja: Saksamaa