FOOTY (CCS) KANNAPALSAM LÕHENENUD KANDADELE 75ML Vaata täismõõdus

FOOTY (CCS) KANNAPALSAM LÕHENENUD KANDADELE 75ML

19,76 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

vana nimi: Ccs Heel Balsam 75ml

Karedate ja lõhenenud kandade professionaalne hooldus. Kannapalsam sisaldab 30% niisutavat uureat ja pehmendavaid taimseid õlisid. Koorib õrnalt ja taastab naha kandadel ja nahapaksenditel. Kaitseb kuivuse ja edasiste kahjustuste eest. Niisutab, toidab ja jätab naha pehmeks ja siledaks.


Rohkem infot

Koostisosade loetelu (Ingredients) Aqua, Urea, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Isohexadecane, Canola Oil, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Panthenol, Allantoin, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Parafiin, C10-C18 Triglyceride, Cera Alba, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Inulin Lauryl Carbamate, Lactic Acid, Citric Acid, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, BHA, Parfum.


Antud jalasalv on mõeldud naha niisutamiseks, pehmendamiseks ja kaitseks. Uurea, glütseriin, makadaamiaõli ja muud koostisosad pakuvad intensiivset niisutust, samal ajal kui emolliendid ja vahad lukustavad niiskuse ja kaitsevad nahka.Koorivad happed nagu piimhape ja sidrunhape aitavad kaasa naha uuenemisele.


Kasutamisjuhised. Kandke pestud jalgadele 1-2 korda päevas, masseerige õrnalt. Kasutage regulaarselt.