Hustagili analoog on olemas Vaata täismõõdus

Hustagili analoog on olemas

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Populaarseim väikelaste ja täiskasvanute külmapalsamil Hustagilil on kahjuks nii tarne-, kui ka tootmisraskused. Tahaks loota, et probleemid lahenevad ja meie riik saab mingi koguse. Aga mida teha nüüd, SARSi, gripi, covidi leviku ajal?

 

Hustagili palsami koostis on tõesti hea. Tänu viirusevastastele eeterlikele õlidele (tüümian, nelk, mänd, eukalüpt) mõjub see õrnalt kehale, puhastab ja desinfitseerib hingamisteid. Peamine eelis- see sobib kõigile, alates imikueast ning seda saab kasutada kõrge temperatuuri korral erinevalt hanerasvast, tärpentiinisalvist, ABO Health palsamist, sinepiplaastritest, Vietnami palsamist.

Rohkem infot

 

Õnneks on olemas analoog - TERVISTAV KREEM PALSAM KÜLMETUSVASTANE-, mis sisaldab ka viirusevastaseid eeterlikke õlisid, isegi veidi suuremas koguses (sidruni-, piparmündi-, eukalüpti-, seedri-, lavendli-, bergamoti-, rosmariiniõlid). Sobib hingamisteede profülaktikaks ja raviks. Seda on väga mugav kasutada lastele enne kooli/lasteaeda saatmist: määrida salviga nina alla. Palsam kaitseb viiruste eest ning pehmendab nahka külma ja tuule eest. Öösel on mõistlik selle palsamiga jalgu määrida ja jalga puuvillased sokid peale panna.


Ainus vastunäidustus on allergiline reaktsioon komponentidele. Sellega seoses kaitseb tootja end võimalike probleemide eest, soovitades palsamit kasutada lastel alates kuuendast eluaastast. Tegelikult on mõistlik alustada palsami kasutamist beebide puhul, määrides seda jalgadele, mitte nina alla ja nina tiibadele. Allergiate puudumisel võib juba selga määrida.


Muide, veel üks eelis Hustagili ees on aegumiskuupäev. Kehtib kasutamiseks kuni pakendil märgitud aegumiskuupäevani. Hustagil on ainult 6 kuud pärast tuubi avamist. Hetkel on Eestis saadaval TERVISTAV KREEM- PALSAM KÜLMETUSVASTANE. Kas on olemas tarnerisk? Kahjuks jah, arvestades, et seda toodetakse Harkovi (Ukraina) farmaatsiatehases.