LAMBERTS MITTEHAPPELINE C-VITAMIIN 500MG N100 Vaata täismõõdus

LAMBERTS MITTEHAPPELINE C-VITAMIIN 500MG N100

25,01 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

-vitamiini kaltsium-L-askorbaadi mittehappelises vormis sisaldav toidulisand, mis on maole leebem ning sobilik tundliku maoga inimestele või kellel on probleeme happeliste vormide tarvitamisega. Vitamiin C aitab kaasa immuunsüsteemi normaalsele talitlusele ja selle säilimisele kehalise koormuse ajal ja pärast seda* ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Vitamiin C aitab kaasa normaalsetele psühholoogilistele funktsioonidele, närvisüsteemi normaalsele talitlusele ning suurendab raua imendumist. Lisaks aitab vitamiin C kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele luude, kõhrkoe, veresoonte, hammaste, igemete ja naha normaalseks talitluseks. 

Rohkem infot

Päevane annus 1-2 tabletti sisaldab %NRV C-vitamiin (kaltsium-L-askorbaat) 500-1000 mg 625-1250%,  Kaltsium (kaltsium-L-askorbaat) 77-154 mg 10-19 %NRV – % päevasest võrdluskogusest täiskasvanutel Toode on nisu-, gluteeni-, odra-, soja-, muna-, piima- ja piimaproduktide, laktoosi-, pähklite-, sulfiti-, selleri-, kala-, kooriklooma- ja pärmivaba. Sobib taimetoitlastele. Annustamine: 1-2 tabletti päevas


Koostisosad: Vitamiin C (kaltsium-L-askorbaat), kaltsium (kaltsium-L-askorbaat), mahuaine tselluloos, happesuse regulaator trikaltsiumfosfaat, modifitseeritud tärklis, glaseeraine hüdroksüpropüülmetüültselluloos, toiduvärvid titaandioksiid ja raudoksiidid, paakumisvastane aine ränidioksiid, emulgaator steariinhape, paakumisvastane aine magneesiumstearaat.