Alkagin ALUSELINE INTIIMGEEL 30ml Vaata täismõõdus

Alkagin ALUSELINE INTIIMGEEL 30ml

24,25 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Rahustav-niisutav-kaitsev, kergelt aluselise pH tasemega geel sobib kasutamiseks välisteguritest pōhjustatud kiheluse, kipituse, kuivuse ja ärrituse korral välisgenitaalide piirkonnas. Taastab optimaalse niiskustaseme. Soovitatav üleminekuaastatel, emorroidide vōi hormonaalsete muutuste korral organismis (ravikuurid, beebipillide kasutamine vms). Blokeerib liighappesuse, vähendades kandidoosi tekkimise vōimalust. Võib kasutada koos kihelusevastaste toodetega ja kondoomiga. Valge liilia ekstrakt, rikas tanniini ja fenoolhappe poolest, mōjub rahustavalt ärritunud intiimpiirkonnale. Tänu saialille-, kassinaeri- ja niinepuu-ekstraktidele on rahustava, pehmendava, kaitsva ja värskendava toimega. Geel sisaldab orgaanilisi niisutavaid aineid, nagu nt hüdrolüüsitud glükoosaminoglükaan
 
 
 

Rohkem infot

Aktiivained:
*Saialille-, kassinaeri- ja niinepuu ekstraktid omavad kaitsvat, rahustavat ja värskendavat toimet.
*Valge liilia ekstrakt, rikas tanniini ja fenoolhappe poolest, mōjub rahustavalt ärritunud intiimpiirkonnale.
*Pantenool, glütseriin, sorbitool, hüaluroonhape, hüdrolüüsitud glükosamiinglükaan, aaloeekstrakt, mündiekstrakt - omab eutrofeerivat, niisutavat ja kaitsvat toimet.

Kasutusala:
- Sobib nii naistele kui meestele intiimpiirkonna kiheluse, kipituse, ärrituse, kuivuse ja liighappelisuse korral.
- Üleminekuaastatel ja hormonaalsete muutuste korral organismis (ravikuurid, beebipillide kasutamine vms).soovitatav kasutada igapäevaselt kiheluse ja kuivuse ärahoidmiseks.
- Hmorroidide korral omab värskendavat ja rahustavat toimet ja annab leevendust.

Kasutamine:

Peale Alkagin intiimpuhastusvedelikuga pesemist kanda ca 3 cm geeli välisgenitaalide piirkonda 2 või rohkem korda päevas vastavalt vajadusele või arsti soovitusele. Neutraliseerib kiheluse ja kipituse. Toode on lõhna- ja värvainevaba ning vees lahustuv. Täielikult imenduv, ei määri. Sobib kasutamiseks kondoomidega. Välispidiseks kasutamiseks. Silma sattumisel loputada veega. Hoida eemal kuumusest korralikult suletuna.

Hüpoallergeenne
Günekoloogiliselt testitud
Ei sisalda värvaineid
Ei sisalda parabeene
Ei sisalda SLS, SLES säilitusaineid
Ei sisalda nisu derivaate
Testitud nikli, koobalti, kroomi, pallaadiumi ja elavhõbeda taseme suhtes.

tootja: Itaalia