KOMPLEKT ATOPALM  RAHUSTAV IHUPIIM KUIVALE NAHALE 200ML+ KREEM 80ML Vaata täismõõdus

KOMPLEKT ATOPALM RAHUSTAV IHUPIIM KUIVALE NAHALE 200ML+ KREEM 80ML

205,88 €

Hea pakkumine!

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 ZEROID SOOTHING BODY LOTION + ZEROID SOOTHING CREAM 80ML

 Kerge, efektiivne, mitterasvane ning parabeenivaba ihupiim sisaldab patenteeritud multilammellaarse emulsiooni tehnoloogiat. Toode tagab naha maksimaalse niisutatuse naha kaitsebarjääri funktsiooni taastamise kaudu. Aitab hoida naha enda niiskust. Ideaalne igapäevane hooldus kuivale, tundlikule ja ärritunud nahale tagab kiire ning efektiivse abi. Lisaks aitab ihupiim naha pH tasakaalu hoida. Vitamiin E kaitseb nahka keskkonnast tingitud stressi eest, bisabolool rahustab ning safloorõli niisutab nahka. Ihupiim sisaldab Defensamide'i (Methyl Caprooyl Tyrosinate), unikaalset materjali, mis on mõeldud naha rahustamiseks ning naha põletikulisusega seotud kuivuse leevendamiseks naha enda kaitsebarjääri tugevdamise kaudu.

Rohkem infot

Paki sisu

1 x ATOPALM KERAMIIDIDEGA RAHUSTAV KREEM KUIVALE JA TUNDLIKULE NAHALE 80ML

ZEROID SOOTHING CREAM  

Igapäevaseks hoolduseks mõeldud kreem patenteeritud MLE valemiga. Selle koostisesse kuuluvate rakkudevaheliste lipiididega ja mitmekihilise struktuuri abil annab kreem kiire ja efektiivse kaitse ning tugevdab naha barjäärifunktsioone.  Samuti aitab toode reguleerida naha füsioloogilist pH-d 5,5. Rikastatud Defensamide'iga™, kreemi  unikaalne rahustav koostisosa, leevendab see efektiivselt naha ärrituse sümptomeid.

 

Lisaeelisena ei sisalda see rahustav ihupiim lenduvaid alkoholi, lõhna- ja värvaineid ning parabeene. Toode sobib ideaalselt tundlikule nahale, kuna suurem osa teadaolevaid ärritajaid on sellest eemaldatud. Ihupiim rahustab nahka ning muudab selle elastseks ja siidiseks.

Kasutamine: Kasutage iga päev hommikul ja õhtul enne magamaminekut ning eriti pärast pesemist. Kandke suur kogus toodet nahale ja masseerige see naha sisse, kuni ihupiim pole täielikult imendunud. Võib kasutada nii tihti kui vaja.

Hoiatus: Ainult välispidiseks kasutamiseks. Hoida toatemperatuuril lastele kättesaamatus kohas.

Tootja: Korea Vabariik

Paki sisu