Teholaxa Fruits&fibres Siirup 250 Ml Vaata täismõõdus

Teholaxa Fruits&fibres Siirup 250 Ml

18,61 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kõhukinnisuse korral lastel alates 3.eluaastast ja täiskasvanutel

 Sobib ka lastele alates 3. eluaastast ja taimetoitlastele. Fruits&Fibres on kiudainerikas õrnatoimeline siirup, mis stimuleerib pehmelt kuid efektiivselt soolestiku tegevust. Tamarind ja viigimari aitavad hoida kõhu läbikäimise normaalse ja regulaarse. Frits&Fibres toimeained on õrnatoimelised ja toode sobib seega ideaalselt ka lastele.

Koostisosad: kontsentreeritud ploomimahl (Prunus domestica L.-15g/30 ml); kontsentreeritud viigimarjamahl (Ficus carcia L.-9g/30 ml); akaatsiakiud (Acacia senegal L.-3g/30ml);tamarindi viljaliha (Tamarindus indica L.-1,5/30ml); happesuse regulaator-Rochelle`i sool; looduslik aroomi- ja lõhnaaaine. Suhkrulisanditeta siirup sisaldab ainult looduslikke suhkruid. Ei sisalda konservante.

Rohkem infot

Kasutamine: Lastele alates 3. eluaastast 30 ml (3 supilusikat) päevas.Lapsed alates 12. eluaastast ja täiskasvanud võivad vajadusel annust kahekordistada. Avatuna säilib külmikus 1 kuu. Soovitatud annustust mitte ületada.Toidulisand ei asenda mitmekesist toitumist ega tervislikke eluviise. Hoida lastele kättesaamatus kohas.Sobib ka taimetoitlastele.Raseduse ja rinnaga toitmise ajal konsulteerida arstiga.Toote värvus, maitse ja lõhn võivad varieeruda, mis ei vähenda toote kvaliteeti ja toimet.