COFFEE DIET TABL N120 Vaata täismõõdus

COFFEE DIET TABL N120

72,59 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Coffee Diet on toodetud roheliste kohviubade ekstraktist ja superkiudainete allikast glükomannanist kehakaalu alandamiseks.

Rohelistes kohviubades palju bioloogiliselt aktiivseid aineid - klorogeenhapet ja kofeiini. Kohviubade röstimisel klorogeenhape lõhustub ja seda jääb alles väga väike kogus. See ongi põhjus, miks on väga oluline kasutada just rohelisi kohviubasid.

Kofeiin rohelise kohvioa ekstraktis aitab parandada ainevahetust,   klorogeenhape  aga vähendab süsivesikute ja rasvade imendumist toidust, vähendab rasva taset maksas, suurendab rasvapõletuse ensüümi adiponektiini aktiivsust ja nii aitab vähendada kaalu. 


Rohkem infot

Rivieri titaanjuurest (ladina keeles Amorphophallus konjac K. Koch.) saadav glükomannaan on looduslik superkiudainete allikas: imab endasse vett nagu käsn ja tekitab paisudes täiskõhutunde. Võttes Coffee Diet tablette on pärsitud näljatunne, mistõttu sööte vähem ning saate vähem kaloreid ja nii on lihtsam vabaneda ülekaalust. Euroopa Toiduohutuamet (EFSA) on kinnitanud, et glükomannaan koos vähendatud kalorsusega dieediga aitab kaasa kaalukaotusele. Glükomannaani kasulik toime avaldub siis, kui päevas tarbitakse 3 g glükomannaani kolme ühegrammise annusena koos 1-2 klaasi veega enne sööki, pidades samal ajal kinni ka madala kalorisisaldusega dieedist. Soovitatav on juua rohkesti vett selleks, et aine liiguks makku. Olulised on ka tervislikud eluviisid ning mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine. 




Annustamine: võtta 2 tabletti 3 korda päevas 15-30 minutit enne sööki koos 1-2 klaasi veega.

Aktiivsed ained ( 6 tabl. kohta)

Glükomannaan -3000mg

Rohelise kohvioa ekstrakt 15:1(45% klorogeenhape ,2% kofeiin) 900 mg ( 405mg klorogeenhapet ja 18mg kofeiini)



*%NRV - toitainete päevased võrdluskogused täiskasvanutel

 

Tootja: