Alkagin happeline intiimgeel microfloorat tasakaalustav 30ml Vaata täismõõdus

Alkagin happeline intiimgeel microfloorat tasakaalustav 30ml

19,06 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
 
 Soovitatav microfloora vohamise korral, ärrituste ennetamiseks menstruaaltsükli ja rasedusajal ning peale sünnitust ja kerge uriinipidamatuse korral. Antimikroobne, happelise pH tasemega, taastab tundliku intiimpiirkonna tasakaalustatud bakteriaalse microfloora. Ōlelill helicrysumi ekstrakt on rikas antimikroobsete ōlide poolest, mis tasakaalustavad bakterite vohamist ning tanniini ja fenoolhappe poolest, mis mōjuvad antioküdandina ja rahustavalt ärritunud intiimpiirkonnale. Tänu saialille-, kassinaeri- ja niinepuu-ekstraktidele on rahustava, pehmendava, kaitsva ja värskendava toimega. Hoiab ära limaskesta ärrituse. Sobib kasutamiseks lateks-kondoomidega (ka libestina).
 

Rohkem infot

Aktiivained:

 *Ōlelill helicrysumi ekstrakt on rikas antimikroobsete ōlide poolest, mis tasakaalustavad bakterite vohamist ning tanniini ja fenoolhappe poolest, mis mōjuvad antioküdandina ja rahustavalt ärritunud intiimpiirkonnale.
* saialille-, kassinaeri- ja niinepuu-ekstraktidele on rahustava, pehmendava, kaitsva ja värskendava toimega. Hoiab ära limaskesta ärrituse.

Kasutusala:

ärrituste ärahoidmiseks
menstruaaltsükli ajal
rasedusajal ja peale sünnitust
- kerge uriinipidamatuse korral
- intiimpiirkonna microfloora vohamise korral

Kasutamine:

Peale Alkagin intiimpuhastusvedelikuga pesemist kanda ca 3 cm geeli välisgenitaalide piirkonda 2 või rohkem korda päevas vastavalt vajadusele või arsti soovitusele. Taastab intiimpiirkonna normaalse microfloora.
Toode on lõhna- ja värvainevaba ning vees lahustuv. Täielikult imenduv, ei määri. Sobib kasutamiseks kondoomidega. Välispidiseks kasutamiseks. Silma sattumisel loputada veega. Hoida eemal kuumusest korralikult suletuna.

Hüpoallergeenne
Günekoloogiliselt testitud
Ei sisalda värvaineid
Ei sisalda parabeene
Ei sisalda SLS, SLES säilitusaineid
Ei sisalda nisu derivaate
Testitud nikli, koobalti, kroomi, pallaadiumi ja elavhõbeda taseme suhtes.

tootja: Itaalia