CEMIO GEMZE KAPSLID N60 Vaata täismõõdus

CEMIO GEMZE KAPSLID N60

31,42 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Klientide valik!!

Toidulisand luudele ja kõhredele. Vitamiin C aitab kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele luude, kõhrkoe ja naha normaalseks talitluseks.

Eriline kombinatsioon, mis sisaldab puhtal kujul kollageeni tüüpe NC I® ja NC II® koos C-vitamiiniga. Aitab toetada luid ja kõhresid. I tüüpi kollageen moodustab kuni 90% organismis leiduvast kollageenist. Seda leidub kõõlustes, sidemetes ja nahas ning on orgaanilise luu põhiosa. II tüüpi kollageen moodustab kuni 70% kõhre kuivkaalust. Seda leidub põhiliselt kõhredes ja liigestes.

Loodud ja valmistatud Shveitsis patenteeritud CollPure® tehnoloogia järgi, mis tagab toote kõrgeima puhtuse ja kvaliteedi. Ainult 1 kapsel päevas, pakendist jätkub 2 kuuks. Väikesed pehmed ülilihtsalt manustatavad zhelatiinkapslid.

Rohkem infot

 1 kapsel päevas sobival ajal. Kasutage vähemalt 2 kuu jooksul. Korrake kuuri mitu korda aastas. Võib kasutada pidevalt.

 

Päevane annus 1 kapsel sisaldab: puhas NC I® tüüpi kollageen 16 mg; puhas NC II® tüüpi kollageen 20 mcg; vitamiin C 20 mg (25% NRV*). *%NRV - protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele.

Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES) SOJAOA õli, kapsli kest (zhelatiin, niiskusesäilitaja - glütserool, destilleeritud vesi, toiduvärvid - karamell, raudoksiidid ja -hüdroksiidid, titaandioksiid), L-askorbiinhape (vitamiin C), veisekollageen (denatureerimata NC I® ja NC II® tüüpi kollageenid), stabilisaator - kollane meevaha, emulgaator - SOJALETSITIIN. Ei sisalda suhkrut ega laktoosi. Gluteenivaba. Ei sisalda sünteetilisi toiduvärve.

Hoiatused. Tähtis on mitmekülgne ja tasakaalustatud toitumine ning tervislikud eluviisid. Toidulisandit ei tohiks kasutada mitmekülgse toitumise asendajana. Ei sobi alla 3-aastastele lastele. Hoida toodet lastele eest varjatud ja kättesaamatus kohas. Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust.

Säilitamistingimused .Hoida kuivas kohas temperatuuril 10-25 ºC. Vältida otsest päikesevalgust.

 

Jätke valutavate luu- ja liigesprobleemidega hüvasti CEMIO GEMZE KAPSLID N60-ga, teie isikliku liitlasega võitluses parema tervise eest!

Professionaalselt koostatud toidulisand, mis aitab teil saavutada optimaalse luude ja liigeste tervise, et saaksite piiramatult jätkata sellega, mida armastate.

CEMIO GEMZE KAPSLID N60 on teie pilet liikuvuse ja mugavuse suurendamiseks. Kasutades looduse jõudu, toimib meie ainulaadne vitamiinide, mineraalide ja taimeekstraktide segu sünergistlikult luude tugevuse ja liigeste paindlikkuse suurendamiseks. Koostises sisalduvad peamised koostisosad, nagu kaltsium, magneesium ja D3-vitamiin, mis on spetsiaalselt loodud luutiheduse ja liigeste korraliku funktsiooni toetamiseks.

Soovitatava annusega kaks kapslit päevas kogete peagi selle uuendusliku toidulisandi eeliseid.

Tasakaalustatud elustiili osana võib CEMIO GEMZE KAPSLID N60 aidata vähendada põletikku ja parandada liigeste üldist tervist, võimaldades teil päev läbi elada uue enesekindlusega.

Ärge laske luu- ja liigesprobleemidel oma elu mõjutada. Valige CEMIO GEMZE KAPSLID N60 ja astuge esimene samm mugavama ja aktiivsema tuleviku suunas. Teie keha tänab teid!

Mõistan, kui oluline on leida õige lahendus oma luu- ja liigesprobleemidele. Seetõttu soovitan kogu südamest CEMIO GEMZE KAPSLID N60, toidulisandit, mis vastab nende probleemidega võitlevate inimeste ainulaadsetele vajadustele.

CEMIO GEMZE KAPSLID N60 ühendab endas teaduse ja looduse jõud, et pakkuda tõhusat lahendust luude tugevuse ja liigeste paindlikkuse säilitamiseks. Hoolikalt valitud segu olulistest vitamiinidest, mineraalidest ja taimeekstraktidest toimib kooskõlas luude ja liigeste ebamugavustunde põhjustega.

Meie valem on rikastatud kaltsiumi, magneesiumi ja D3-vitamiiniga, mis on kriitilise tähtsusega optimaalse luutiheduse ja terve liigeste funktsiooni jaoks. Need peamised koostisosad koos täiendavate taimeekstraktidega pakuvad igakülgset tuge teie luudele ja liigestele.

Lisades selle toidulisandi oma igapäevasesse rutiini, varustate oma keha oluliste toitainetega, et vähendada põletikku, parandada liigeste tervist ja lõppkokkuvõttes parandada oma elukvaliteeti.

Ärge laske luu- ja liigesprobleemidel end enam tagasi hoida. Usaldage kogenud apteekri ekspertarvamust ja proovige CEMIO GEMZE KAPSLID N60. Sinu tee aktiivsema ja valuvabama elustiili poole algab siit!