Cran Berry Tbl N20 Vaata täismõõdus

Cran Berry Tbl N20

18,71 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Cran Berry  tabletid sisaldavad aktiivseid aineid suureviljalise jõhvika, maisi, tüümiani ja hariliku kuldvitsa ekstraktidest, C vitamiinist ja niatsiinist, mis on olulised normaalse limaskesta seisundi tagamiseks.

Erinevate bakterite osakaal kuseteedes on täiesti normaalne ja urotrakti normaalse funktsioneerimise korral eemalduvad bakterid koos uriiniga ega põhjusta mingeid negatiivseid aistinguid. Juhul, kui kusepõide või kuseteedesse sattunud bakterid jäävad sinna kauemaks ja ei eemaldu uriiniga, võivad urineerimisel tekkida ebameeldivad aistingud.

Rohkem infot

Jõhvikaekstraktis olevad toimeained teevad kuseteede limaskesta pinna siledaks takistades bakteritel limaskestale kinnitumist. Selle tulemusena ei jää sinna sattunud bakterid pidama, vaid eemalduvad peagi koos uriiniga. 


Üks tablet sisaldab:

Suureviljalise jõhvika ( Vaccinium macrocarpon L.) ekstrakt 15:1 - 100 mg, hariliku kuldvitsa (Solidago virgaurea L.) ekstrakt 5:1 - 100 mg, maisi (Zea mays L.) ekstrakt 5:1 - 100 mg, aed-liivatee (Thymus vulgaris L.) ekstrakt 5:1 - 100 mg, C vitamin (askorbiinhape) - 30 mg (37,5 %*), niatsiin (niatsiinamiid) - 8 mg NE (50 %*). 

 

Kasutamine:

1 tablett päevas söögi ajal koos klaasi veega. Esimese kahe nädala jooksul võib tarvitada 2 tabletti päevas.

 

Tähelepanu!

Rasedad ja imetavad emad peavad enne toote tarvitamist pidama nõu arsti või apteekriga. Ei sobi alla 11-aastastele lastele.

Tootja:

Norra