EVONIA SUPER SILICA RÄNI , BIOTIINI ja KOLLAGEENI TBL N60 Vaata täismõõdus

EVONIA SUPER SILICA RÄNI , BIOTIINI ja KOLLAGEENI TBL N60

36,52 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Tugevdab juukseid ja küüsi - Toetab juuste, küünte ja naha struktuuri - Silub ja teeb naha elastseks - Toimeaineteks veeslahustuv ränihape, kollageen ja biotiin Evonia® Super Silica on ainulaadne toidulisand, mis sisaldab veeslahustuvat räni, hüdrolüüsitud kalakollageeni ja biotiini. Need toimeained toetavad juuste, küünte ja naha struktuuri ja vastupidavust. Collasil® OSA-s sisalduv räni on bioloogiliselt aktiivses veeslahustuvas ränihappe vormis seotuna biotiiniga. Collasil® OSA tugevdab juuste ja küünte struktuuri ning vähendab nende katkemist pesemisel ja kammimisel. Collasil® OSA aitab säilitada naha elastsust ja niiskustasakaalu ning tugevdab küünte struktuuri. Biotiin aitab hoida juukseid ja nahka normaalsena.

 

Rohkem infot

Päevases annus (1-3 tabletti) sisaldab: Collasil® OSA ränihappe preparaat 100-300 mg Biotiin 50-150 µg * * 100-300 % päevasest võrdluskogusest

Annustamine: 1-3 tabletti päevas. Päevast annust võib soovi korral tõsta kuni 6 tabletini päevas. Soovitatavat annust mitte ületada. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Raseduse ja rinnaga toitmise ajal ei ole soovitav. Toidulisand täiendab, kuid ei asenda mitmekesist toitumist.

 

Tootja: Soome