BIOAKTIIVNE C-VITAMIIN ACEROLAGA 500mg N90 Vaata täismõõdus

BIOAKTIIVNE C-VITAMIIN ACEROLAGA 500mg N90

34,77 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Bioaktiivsed C-vitamiinid koos tumepunase hapukirsi Acerolaga imenduvad organismi mitmeid kordi paremini kui tavalised askorbiinhappe vormid. Ecoshi tootes sisalduvad bioaktiivsed vormid toimetavad kehas pehmelt, ei ärrita magu ega muid siseorganeid, erinevalt happe vormis olevatest C-vitamiinidest.  Lisaks suudab organism neid vorme paremini tagavaraks ladustada- neerupealistes, maksas, kopsudes, aga ka rakuvahevedelikus.

Acerola kirss sisaldab lisaks vitamiine A, B1, B2, B3, kaltsiumit, magneesiumit, karotenoide ja bioflavonoide. Ka c-vitamiini askorbaadi vormid sisaldavad endas väärtuslikke mineraale nagu kaltsium ja magneesium. Vitamiinid ja mineraalid aitavad üksteisel paremini ainevahetusse imenduda ja võimendavad üksteise toimet.   Bioflavonoidid aga hoiavad meeli erksana.

Rohkem infot

C-vitamiini on vaja organismi vastupanuvõime tõstmiseks, kevadväsimuse ning stressi peletamiseks. Aitab kaasa normaalsetele psühholoogilistele funktsioonidele, närvisüsteemi normaalsele talitlusele ning suurendab raua imendumist. Lisaks aitab vitamiin C kaasa kollageeni normaalsele moodustumisele luude, kõhrkoe, veresoonte, kapillaaride, hammaste, igemete ja naha normaalseks talitluseks.

Bioaktiivse C-vitamiini eelised: 

  • sisaldab suurel ja vajalikul määral bioaktiivset c-vitamiini
  • puudub happelisus ja on kerge maole
  • kõrge biosaadavus
  • sisaldab Acerola kirsi puuviljapulbrit koos teiste väärtuslike vitamiinide ja mineraalidega
  • parem c-vitamiini imendumine rakkudesse
  • pikemaajalisem c-vitamiini hoiustamine organismis tänu L-askorbüül palmitaadile

NB! Toode ei sisalda ka ühtegi täiteainet, ega muud kahjulikku ühendit. Toode on GMO, tehislike lõhna, maitse, värvainete, laktoosi ja gluteenivaba. Sobib ka veganitele.

Manustamine: 2 kapslit päevas hommiku- ja lõunasöögi ajal vastavalt terapeudi või arsti soovitusele.  Manustada veega.

Tootja: Eesti