Vibraator Mini Egg koos APP-i kaugjuhtimispuldiga. Veekindel Vaata täismõõdus

Vibraator Mini Egg koos APP-i kaugjuhtimispuldiga. Veekindel

60,49 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

G Punkti&Kliitori stimulatsioon  Värise mõnuga ja toniseeri oma erogeenseid tsoone nende kahe vibreeriva silikoonkeraga. See munavibraator tabab hetkel G- ja C-punkti täpselt, muutes teie naudingu 100% huvitavaks väliseikluseks. Pealegi võib kaugjuhtimispuldi mänguasjade kasutamine kahe inimese vahelist vahemaad kiiresti lühendada

 

Käed-vabad disain  See multifunktsionaalne naistele mõeldud vibraator on munakujuline, siledate kõverate ja U-kujulise fikseeritud saba disainiga, et paremini sisse viia. Isegi kui te ei hoia täiskasvanute mänguasja käes, ei libise see välja ja saate lihtsalt nautida seda avastamist..

Rohkem infot


9+6 vibratsioonirežiimi  See kuulvibraator pakub 15 erinevat elavat vibratsioonirežiimi, mis viib teid tormakast kiusamisest kuni hämmastava alani. Kogege elektristavat naudingut, kui nad surfavad läbi võimsa vibratsiooni, olenemata sellest, kas olete seksimänguasjade algaja või kogenud kasutaja.

 


Nutikas rakendusega juhitav  Täiustage oma paari lõbu, kasutades APP-iga juhitavat paarivibraatorit. Laadige alla rakendus ja andke oma partnerile võimalus juhtida täiskasvanutele mõeldud sekslelusid mis tahes vahemaa tagant! Rakendus pakub piiramatuid vibratsioonivõimalusi ning seda saab sünkroonida muusika, video, joonistamise, raputamise või konkreetsete helidega.


Armas ja kaasaskantav suurus  Muna täiuslikult õmblusteta kuju võimaldab sellel pingevabalt sees püsida, sumisedes vastu teie magusamaid kohti. Isegi kui olete poes, jooksmas või kontoris, sumiseb kantavate püksikute vibraator vaikselt teie aluspükstes, muutes teid märjaks ja põlvedest nõrgaks, samal ajal kui teie partner mängib puldiga, kontrollides teie soovide laineid.