Epigen salvrätikud intiimhügieeniks N10 Vaata täismõõdus

Epigen salvrätikud intiimhügieeniks N10

15,15 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Intiimsalvrätikud puhastavad tõhusalt ja delikaatselt intiimpiirkonda , põhjustamata kuivust ega ärritust. 

Piimhape aitab säilitada intiimtsooni looduslikku pH taset, normaliseerib mikrofloorat ja ning glütsürritsiinhape omab põletikuvastast toimet. 

Koostis: 

Piimhape,  glütsürritsiinhape, hüaluroonhape, saialilleekstrakt, E-vitamiin ja d-pantenooli.

Ei sisalda alkoholi. Ei põhjusta kuivust.

Eriti soovitatav kasutada menstruatsiooni ajal, enne ja pärast intiimsust, raseduse ja imetamise ajal, pärast sporti, reisi ajal, kuumal aastaajal.

Tootja: Hispaania

 

 

Rohkem infot



Epigen salvrätikud intiimhügieeniks N10 on soolestiku epigeeniravimid sisaldavad intiimhügieeni õrnad rätikud, mis pakuvad looduslikku epigeneetilist kaitset. Need tooted sisaldavad unikaalseid toitaineid ja soolestiku baktereid, mis parandavad tüvi rakkude kvaliteeti ja on suunatud, et aidata normaalsete bakterite taastamist, mis on vajalik soolestiku epigeneetilise funktsiooni säilitamiseks. Need ravimid parandavad tõhusat epigeneetilisi barjääre, mis toimivad immuunt soodustavate ja haiguste korral esineva bakteriaalse loomise jõul. Epigeeniravimite hulka kuuluvad immunosupresandid, prebiootikumid ja probiootikumid. Immunupressantide roll on suojata bakterite glükogeeniresistentset, mis on võtmeks konkreetsete ainete seedimiseks vajalike toitainete töötlemiseks. Prebiootikumid ja probiootikumid parandavad bakterite heaolu, aidates teie soolestiku biotsooni heaks ja suurendades säilitamist ja jätkates epigeeniprogrammi läbipääsu. Intiimhügieeni rätikute kasutamine ei paku kahjulikke kõrvaltoimeid ja seda saab kasutada igapäevase intiimhügieeni osana.